J Jelibon2 Decapat Katılım 25 Temmuz 2018 Mesajlar 77 4 Eylül 2018 #1 Arkadaşlar pil kullanımına bakarken böyle bir şeye rastladım, bu ne? Yardımcı olur musunuz? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Eylül 2018
S Son Ispartalı Hectopat Katılım 23 Aralık 2016 Mesajlar 491 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2018 #2 Muhtelemen telefona zararlı bir yazılım yüklenmiş olabilir. Son zamanlarda telefona internetten bir uygulama yüklemiş miydiniz acaba?
Muhtelemen telefona zararlı bir yazılım yüklenmiş olabilir. Son zamanlarda telefona internetten bir uygulama yüklemiş miydiniz acaba?
J Jelibon2 Decapat Katılım 25 Temmuz 2018 Mesajlar 77 4 Eylül 2018 #3 Son Ispartalı dedi: Muhtelemen telefona zararlı bir yazılım yüklenmiş olabilir. Son zamanlarda telefona internetten bir uygulama yüklemiş miydiniz acaba? Genişletmek için tıkla... Hayır sadece virüs programı dün yüklemiştim bunun virüs olup olmadığını nasıl anlarım ve silerim virüs programları temiz gösteriyor telefonu tarattığımda
Son Ispartalı dedi: Muhtelemen telefona zararlı bir yazılım yüklenmiş olabilir. Son zamanlarda telefona internetten bir uygulama yüklemiş miydiniz acaba? Genişletmek için tıkla... Hayır sadece virüs programı dün yüklemiştim bunun virüs olup olmadığını nasıl anlarım ve silerim virüs programları temiz gösteriyor telefonu tarattığımda
J Jelibon2 Decapat Katılım 25 Temmuz 2018 Mesajlar 77 4 Eylül 2018 #4 Son Ispartalı dedi: Muhtelemen telefona zararlı bir yazılım yüklenmiş olabilir. Son zamanlarda telefona internetten bir uygulama yüklemiş miydiniz acaba? Genişletmek için tıkla... Telefonumda kişisel bilgilerim vardı bu önceden de telefonumda olmuş olabilir mi lütfen yardım edin
Son Ispartalı dedi: Muhtelemen telefona zararlı bir yazılım yüklenmiş olabilir. Son zamanlarda telefona internetten bir uygulama yüklemiş miydiniz acaba? Genişletmek için tıkla... Telefonumda kişisel bilgilerim vardı bu önceden de telefonumda olmuş olabilir mi lütfen yardım edin
S Son Ispartalı Hectopat Katılım 23 Aralık 2016 Mesajlar 491 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2018 #5 Telefondaki cihaz bakımı uygulamasından güvenlik taraması yaptırabilirsiniz. @Silinen üye
J Jelibon2 Decapat Katılım 25 Temmuz 2018 Mesajlar 77 4 Eylül 2018 #6 Son Ispartalı dedi: Telefondaki cihaz bakımı uygulamasından güvenlik taraması yaptırabilirsiniz. @Silinen üye Genişletmek için tıkla... Telefonu aç kapa yaptım 10466 oldu bide hocam bu virüs mü ne nasıl anlarım lütfen yardımcı olun
Son Ispartalı dedi: Telefondaki cihaz bakımı uygulamasından güvenlik taraması yaptırabilirsiniz. @Silinen üye Genişletmek için tıkla... Telefonu aç kapa yaptım 10466 oldu bide hocam bu virüs mü ne nasıl anlarım lütfen yardımcı olun
S Son Ispartalı Hectopat Katılım 23 Aralık 2016 Mesajlar 491 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2018 #7 Önceki cevabımda dediğim işlemi yaptınız mı?
J Jelibon2 Decapat Katılım 25 Temmuz 2018 Mesajlar 77 4 Eylül 2018 #8 Son Ispartalı dedi: Önceki cevabımda dediğim işlemi yaptınız mı? Genişletmek için tıkla... Yaptım güvenli dedi telefonda cihaz bakım var ordan da tarattım güvenli dedi
Son Ispartalı dedi: Önceki cevabımda dediğim işlemi yaptınız mı? Genişletmek için tıkla... Yaptım güvenli dedi telefonda cihaz bakım var ordan da tarattım güvenli dedi
polakavic Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 22 Şubat 2015 Mesajlar 2.302 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2018 #9 @Murat5038
T TerabyteForever Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2017 Mesajlar 6.714 Makaleler 7 Çözümler 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2018 #10 Bence mining virüsü gibi bir şey. Ama o kadar da çok pil yememiş ki, mining olsa pili sömürürdü gerçi.
Bence mining virüsü gibi bir şey. Ama o kadar da çok pil yememiş ki, mining olsa pili sömürürdü gerçi.