M Münir Hectopat Katılım 8 Ocak 2015 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2015 #1 Arkadaşlar ben Android için uygulama yapmak istiyorum. HTML 5 ile yapılabildiğini duydum bununla ilgili bilgi verebilir mi birisi ? Java, C# da olabilir. Bunlarla ilgili bana bilgi verebilirseniz çok iyi olur...
Arkadaşlar ben Android için uygulama yapmak istiyorum. HTML 5 ile yapılabildiğini duydum bununla ilgili bilgi verebilir mi birisi ? Java, C# da olabilir. Bunlarla ilgili bana bilgi verebilirseniz çok iyi olur...
D deepdark0 Ziyaretçi 13 Ağustos 2015 #2 Buraları bir incele. Android Programlama Dersleri | Technopat Sosyal Android App Development | Çizgi TAGEM
Buraları bir incele. Android Programlama Dersleri | Technopat Sosyal Android App Development | Çizgi TAGEM
M Münir Hectopat Katılım 8 Ocak 2015 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2015 #3 Silinen üye dedi: Buraları bir incele. Android Programlama Dersleri | Technopat Sosyal Android App Development | Çizgi TAGEM Genişletmek için tıkla... Teşekkürler
Silinen üye dedi: Buraları bir incele. Android Programlama Dersleri | Technopat Sosyal Android App Development | Çizgi TAGEM Genişletmek için tıkla... Teşekkürler