Android RAM yükseltme

efekanm3n

Hectopat
Yer
Sen neredeysen ORADAYIM!
Daha fazla  
Meslek
Yazılımla uğraşıyor.
Android telefonda RAM yükseltmek istiyorum ve sanırım root atmak gerekiyor. Birazcık teknik desteğe ihtiyacım var. Yardım eder misiniz?

Zram yükseltmesi oluyor ama performansa etki etmiyor.

Sanal bellek (Swap) kısmını yükseltme şansınız var o da hızlı bir SD kart (Class 10) gerektiriyor. Bunun için evet root iznine ihtiyacınız var. Ben yaklaşık iki yıl önce bunu denemiştim fakat gözle görülür bir etkisi olmuyor.

Eğer denemek istiyorsanız telefonunuzun modelini belirtin lütfen.

Android telefonda RAM yükseltmek istiyorum ve sanırım root atmak gerekiyor. Birazcık teknik desteğe ihtiyacım var. Yardım eder misiniz?
Cihaza fazla dan RAM aktarımı yapmanız çok mümkün değil, varsa da depolamadan 2GB kısıp sanal RAM kullanabilirsiniz (cihaz ayarlarından kontrol edin). Onun harici kullanmadığınız ve arka planda açık duran uygulamaları silerseniz cihazda daha çok RAM alanı bulunacaktır. Son çare dediğiniz Root lu yöntem. Size bu konu hakkında yardımcı olurum ama sorumlusu ben değilim veya başka bir bildiğiniz kişi varsa size Root ile nasıl RAM hızlandırılır anlatırım.

Hafıza kartın var ise Swap olarak kullanabilirsin ama bu işlem için cihazın rootlu olması gerekmekte.

Tamam yazılım yedekleme vb. yardımcı olursanız sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…