LordxVader Hectopat Katılım 14 Aralık 2020 Mesajlar 2.661 Çözümler 24 6 Ağustos 2021 #1 Snapseed kullanıyorum ama bundan başka önerebileceğiniz program var mı? Resimlere filtre eklemek, yazı yazmak ve resimde olan yazıları silmek için kullanacağım. Ücretsiz olursa sevinirim.
Snapseed kullanıyorum ama bundan başka önerebileceğiniz program var mı? Resimlere filtre eklemek, yazı yazmak ve resimde olan yazıları silmek için kullanacağım. Ücretsiz olursa sevinirim.
3 364809 Kilopat Katılım 6 Eylül 2020 Mesajlar 4.878 Makaleler 1 Çözümler 73 6 Ağustos 2021 #2 LightX.
Subs1e Hectopat Katılım 7 Mayıs 2021 Mesajlar 214 Çözümler 1 6 Ağustos 2021 #3 LordxVader dedi: Snapseed kullanıyorum ama bundan başka önerebileceğiniz program var mı? Resimlere filtre eklemek, yazı yazmak ve resimde olan yazıları silmek için kullanacağım. Ücretsiz olursa sevinirim. Genişletmek için tıkla... Picsart.
LordxVader dedi: Snapseed kullanıyorum ama bundan başka önerebileceğiniz program var mı? Resimlere filtre eklemek, yazı yazmak ve resimde olan yazıları silmek için kullanacağım. Ücretsiz olursa sevinirim. Genişletmek için tıkla... Picsart.
BayGörkem Hectopat Katılım 28 Mart 2021 Mesajlar 1.630 Çözümler 2 Yer İstanbul 6 Ağustos 2021 #4 Picsart, polish.
LordxVader Hectopat Katılım 14 Aralık 2020 Mesajlar 2.661 Çözümler 24 6 Ağustos 2021 #5 Teşekkür ederim hepsine bakacağım.
Elan Morin Tedronai Hectopat Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 5.375 Çözümler 7 7 Ağustos 2021 #6 LordxVader dedi: Snapseed kullanıyorum ama bundan başka önerebileceğiniz program var mı? Resimlere filtre eklemek, yazı yazmak ve resimde olan yazıları silmek için kullanacağım. Ücretsiz olursa sevinirim. Genişletmek için tıkla... Picsart, alish, montaj, blur tarzı şeyleri profesyonel tarzda yapmak istiyorsanız alight Motion.
LordxVader dedi: Snapseed kullanıyorum ama bundan başka önerebileceğiniz program var mı? Resimlere filtre eklemek, yazı yazmak ve resimde olan yazıları silmek için kullanacağım. Ücretsiz olursa sevinirim. Genişletmek için tıkla... Picsart, alish, montaj, blur tarzı şeyleri profesyonel tarzda yapmak istiyorsanız alight Motion.