Android S8 İkon Paketi Yükleme Rehberi

Makaleler
2
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Çoğu kullanıcı telefonlarını S8 görünümü kazanmasını istiyor. Ben bu sorunu aylar öncesinden ROOT'suz bir şekilde çözmüştüm. Burada yapılan rehberin pek çok kullanıcı tarafından yapılamadığını gördüm. Bende başka bir yoldan telefonunuzu nasıl S8 e çevireceğinizi açıklayacağım.

S8'in orijinal boyutlu duvar kağıtlarını siz aramayın diye ben paylaşıcam. (Umarım başıma bir şey gelmez :))

1-İlk olarak orijinal duvar kağıtlarını indirin.

S8 Duvar Kağıtları - Google Drive

2- İkon paketini indirin.

Galaxy S8 - Icon Pack v1.0.1.apk

3- İkon paketi Android 6 ve 7 sürümünde stabil çalışmakta.
Aşağıya nasıl çalıştığına dair fotoğraf ekliyorum.

Screenshot_20170913-163358.png

Ayarlardan simge görünümüne tıklayın.

Screenshot_20170913-163420.png

Bu tarz bir ayarı bulamazsanız uygulamanın kendisini açmayı deneyin. Muhakkak açılacaktır.

4-Telefonumuz duvar kağıdı ve ikonlar ile tam bir S8'e benzedi değil mi? Ancak bir şeyler daha eksik gibi... Hava durumu Widget'i :)
Onun içinde Play Store'dan XWidget uygulamasını indiriyoruz.

Screenshot_20170913-163539.png

5-Widget ayarlarını yapıyoruz.

Screenshot_20170913-163631.png

Weather Information kısmında Change Location ''always" işaretliyoruz.

Uptade İnterval (Ne zaman da bir güncellemesini soruyor.) kısmınada 15 dakikayı tavsiye ederim.

Vee cihazımızın son hali. :cool:

Screenshot_20170913-163810.png

Not: Bu rehberi telefonum aracılığıyla yaptım. Daha fazla detaylı resim koymayı düşündüm lakin resim sınırını geçecektir endişesi ile koyamadım. Eksik veya gidiyim varsa modlarım tarafından affola. :melek:

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı