Hocam normalde ben bu sd karttaki dosyalara erişmek için telefonu pcye bağlıyordum, sonra karşımda bu ekran çıkıyordu ve sağında da sd kart gözüküyordu şimdi gözükmüyor.
Hocam normalde ben bu sd karttaki dosyalara erişmek için telefonu pcye bağlıyordum, sonra karşımda bu ekran çıkıyordu ve sağında da sd kart gözüküyordu şimdi gözükmüyor.
kart telefona takılı şekildeyken telefonu laptopa bağlayarak görüntüleyebiliyordum da şimdi gözükmüyor. önerdiğiniz uygulamayı kullanabilmek için şöyle basit bir şey işimi görür mü? 60 liraya da kart okuyucu var 10 liraya da 3 liraya da... USB Kart Okuyucu Yazıcı Mikro SD M2 Micro SD Fiyatları ve Özellikleri
kart telefona takılı şekildeyken telefonu laptopa bağlayarak görüntüleyebiliyordum da şimdi gözükmüyor. önerdiğiniz uygulamayı kullanabilmek için şöyle basit bir şey işimi görür mü? 60 liraya da kart okuyucu var 10 liraya da 3 liraya da... USB Kart Okuyucu Yazıcı Mikro SD M2 Micro SD Fiyatları ve Özellikleri
Telefondan çıkar bilgisayara tak sonra kopyala.
Kartı FAT 32 biçimlendir telefona tak ama telefon Android 10 üzeri ise EX FAT olarak biçimlendir.
Yine aynı hatayı verebilir ama kartı çıkatıp takarsan görecektir.
Kartta hiçbir sorun yok telefonlarda olan bir sorun.
Telefondan çıkar bilgisayara tak sonra kopyala.
Kartı FAT 32 biçimlendir telefona tak ama telefon Android 10 üzeri ise EX FAT olarak biçimlendir.
Yine aynı hatayı verebilir ama kartı çıkatıp takarsan görecektir.
Kartta hiçbir sorun yok telefonlarda olan bir sorun.
Telefonumdaki SD kart bozulmuş ve tekrar kullanabilmem için biçimlendirmem gerekiyor. İçinde fotoğraflarım, anılarım, önemli belgelerim var. Ne yapmalıyım? Elimde USB girişli SD kart okuyucum da yok maalesef. O olmadan yapabilir miyim?
Aynı sorun bende de var. Ben kart okuyucu ile içindeki verilere ulaşabildim fakat SD kart bozuk hatasını düzeltemedim. Bende kart okuyucuz yapmanın bir yolunu aradım ama bulamadım