M MobilCanavarı Hectopat Katılım 30 Ekim 2014 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2014 #1 Küçük kardeşim defalarca hatalı giriş yaptı ve şifrem iptal oldu. Gmail hesabımın şifresini falan yazdım olmadı. Ne yapmalıyım?
Küçük kardeşim defalarca hatalı giriş yaptı ve şifrem iptal oldu. Gmail hesabımın şifresini falan yazdım olmadı. Ne yapmalıyım?
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.927 Makaleler 25 Çözümler 633 20 Kasım 2014 #2 Factory Reset yapabilirsiniz. Ya da bir diğer anlamıyla Hard Reset.
M MobilCanavarı Hectopat Katılım 30 Ekim 2014 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2014 #3 İlk olarak 7 gün ceza almışım o yüzden yeni hesap açtım. LG G2 Kitkat bootloder factory reset bölümüne tuşlarla girmiyor nasıl olacak bu iş? Banlamayın lütfen artık. (en azından çözülene dek.)
İlk olarak 7 gün ceza almışım o yüzden yeni hesap açtım. LG G2 Kitkat bootloder factory reset bölümüne tuşlarla girmiyor nasıl olacak bu iş? Banlamayın lütfen artık. (en azından çözülene dek.)