SyLaS61
Hectopat
Sürüm güncellemelrini yaptın mı hocam?Resimde koydum yani bu neden olabilir çözümü var mı? Açık olduğundan gittiğini falan biliyorum ama %28 sizce çok değil mi?
Telefon Note 10 Pro Xiaomi.
Evet son sürüm şuan zaten.Sürüm güncellemelrini yaptın mı hocam?
Evet son sürüm şu an zaten.
MIUI 14 kurduktan sonra bende de Xiaomi hizmet çerçevesi denen uygulama pil tüketmeye başladı cihaz X3 Prohangi sürümü kullanıyorsunuz bilmiyorum ama MIUI 13 kullanırken böyle bir sorun yoktu bende mesela.
Batarya sağlığını nasıl anlayabiliriz?Sizin telefonunuzda sorun vardır. Arkadaşım %70 şarj ile 5-6 saat PUBG oynuyor. Aynı telefon ile.
Batarya sağlığını nasıl anlayabiliriz?
Bir sorun olduğunu sanmıyorum MIUI 13 kullanırken en az 4 saat oyun süresi toplamda ise 6-7 saat ekran süresi alıyordum ne zaman 14 kurdum ondan sonra batarya hızlı tükenmeye başladı fabrika ayarlarına dönüp biraz düzelttim ama 13 gibi değil yinede cihaz daha 11 aylık bilemiyorum. Konuyu açan arkadaşın da MIUI kaynaklı bu sorunu yaşadığını düşünüyorum.Sizin telefonunuzda sorun vardır. Arkadaşım %70 şarj ile 5-6 saat PUBG oynuyor. Aynı telefon ile.
Bir sorun olduğunu sanmıyorum MIUI 13 kullanırken en az 4 saat oyun süresi toplamda ise 6-7 saat ekran süresi alıyordum ne zaman 14 kurdum ondan sonra batarya hızlı tükenmeye başladı fabrika ayarlarına dönüp biraz düzelttim ama 13 gibi değil yine de cihaz daha 11 aylık bilemiyorum. Konuyu açan arkadaşın da MIUI kaynaklı bu sorunu yaşadığını düşünüyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.