Android sistem şarj çok yiyor

Bu uzun yorum ve bilgilendirme için teşekkür ederim öncelikle buna itirazım yok tabi gerçekler acıdır fakat MIUI arayüzünün sorunsuz olduğu kanısına mı varmamız gerekiyor bu durumda? Sadece X3 Pro değil diğer bazı modellerde de MIUI 14 sonrası pil performansından şikayetçi olanlar var, sırf bu yüzden sürüm düşürenler var tek sorun telefonların donanımsal sıkıntıları mı? MIUI 13 kullanırken bataryadan o kadar memnundum ki MIUI 14 kurduğum anda ilk gözüme çarpan pilin hızla azalması oldu fabrika ayarlarına dönüp pilin bir nebze düzelmesi de donanım kısmının bir antibiyotik içerek kısmi olarak iyileşmesi oldu herhalde. Bahsettiğiniz donanımsal sorun 8 ay sonunda MIUI sürüm yükselttiğim anda tavan yaptı birden pil performansı yarıya düştü galiba. Mesela merak ediyorum yayınlandıktan sonra neden geri çekildi güncelleme? Neden 4 aydır yeni bir iyileştirme güncellemesi yayınlanmadı bu süre zarfında belki benim cihazım yazılımsal nedenlerle de bahsettiğiniz sorunları yaşamaya daha da yaklaştı. Öyle güzel anlatmışsınız ki o bir gün uyandığımda telefonum açılmadığı zaman mutluluktan havaya uçacak gibisiniz tebrikler. Ayrıca yorumlama yaparken karşıdaki kişiyi küçümseyici veya aşağılayıcı yorum yapmanızı yakıştıramadım konu hakkında biraz bilgim olsa da sizin kadar ayrıntılı bilmiyor olabilirim bu beni küçümsemenizi mi gerektirir? Konuyu daha fazla saptırmak istemiyorum konuyu açan arkadaş umarım sorununu en kısa sürede çözer...

Hayır sıkıntı yok sizi de anlıyorum MIUI sorunsuz değil aksine MIUI da buglu ama sizin cihazınız da buglu bir entegreye sahip olduğu için böyle bir kargaşa sürekli oluyor. Eğer uzun ekran süreleri alıyor iseniz siz şanslı kullanıcı oluyorsunuz. Bu arada küçümseme değil maalesef gerçekleri anlattım. Konusunu yakında açıp insanlara olan biteni anlatacağım. Ve aslında güncelleme tam 4 defa geri çekilip sonra yeniden getirildi çünkü şirket telefonun sorununun durdurulamaz bir sorun olduğunu eninde sonunda bu güncellemeyi sunacağını biliyordu. Şimdi diyebilirsin ne var olamaz mı belki adamlar bug falan fixledi diyeceksin ama o iş öyle değil. Aynı olayı MIUI 13 gelirken yine yaptılar. Adamlar bu telefona güncelleme getirirken acaba nereden kısabiliriz diye iyice düşünüyorlar. Başka hiçbir telefonda tesadüf 1-2 tane var ama bu kadar geri çekilip sunulmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…