Skylech Kilopat Katılım 4 Ekim 2014 Mesajlar 132 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2015 #1 Arkadaşlar bu tür programlardan önerebileceginiz bir program varmı.Ve bu programların sisteme zararı varmıdır, gereklimidir bu tarz programlar.
Arkadaşlar bu tür programlardan önerebileceginiz bir program varmı.Ve bu programların sisteme zararı varmıdır, gereklimidir bu tarz programlar.
Mehmet_M Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Temmuz 2014 Mesajlar 1.712 Makaleler 2 Yer Paramaribo / Surinam Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2015 #2 Clean Master. Gereksiz, sistemi yoran şeyleri temizler.
Skylech Kilopat Katılım 4 Ekim 2014 Mesajlar 132 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2015 #3 Butarz programların sisteme bir zararı olurmu?
S SeaLen Ziyaretçi 9 Ocak 2015 #4 Advantec System Care ! ExoticKinQ dedi: tarz programların sisteme bir zararı olurmu? Genişletmek için tıkla... Hayır. Mantıklı düşünün biraz ne gibi zararı olabilir sizce ?
Advantec System Care ! ExoticKinQ dedi: tarz programların sisteme bir zararı olurmu? Genişletmek için tıkla... Hayır. Mantıklı düşünün biraz ne gibi zararı olabilir sizce ?
Skylech Kilopat Katılım 4 Ekim 2014 Mesajlar 132 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2015 #5 Haklısınız.Clean master deneyelim bi.
U ultron Ziyaretçi 9 Ocak 2015 #6 Bence 1. seçenek Ccleaner 2. seçenek Clean Master olur... CM Security ise hem temizlik hemde güvenlik + uygulama kilitleme, çağrı, sms engelleme ile en kullanışlı seçenek olur hafıza yeterli ise Clean Master ve CM Security beraber kur.
Bence 1. seçenek Ccleaner 2. seçenek Clean Master olur... CM Security ise hem temizlik hemde güvenlik + uygulama kilitleme, çağrı, sms engelleme ile en kullanışlı seçenek olur hafıza yeterli ise Clean Master ve CM Security beraber kur.
Furkan Bektaş Kilopat Katılım 5 Eylül 2014 Mesajlar 3.709 Makaleler 14 9 Ocak 2015 #7 Clean Master şarjınızı sömürür. 2 Haftada bir indirin temizleyin, kaldırın.
Skylech Kilopat Katılım 4 Ekim 2014 Mesajlar 132 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2015 #8 Clean master denedim tarama yaptırdım 300mb yakın dosya sildi.Kaldırdım sonra.
5 5062 Kilopat Katılım 16 Temmuz 2013 Mesajlar 4.610 Makaleler 10 Çözümler 4 9 Ocak 2015 #9 Temizleyici progrlarını kullanmanızı önermiyorum. Bunları kullanmanız sonucunda programlar kapatılır ancak bazı uygulamalar tekrar açılır. Bu kapanıp açılma döngüsünün sonucu ise yüksek CPU kullanımı ve biten batarya oluyor.
Temizleyici progrlarını kullanmanızı önermiyorum. Bunları kullanmanız sonucunda programlar kapatılır ancak bazı uygulamalar tekrar açılır. Bu kapanıp açılma döngüsünün sonucu ise yüksek CPU kullanımı ve biten batarya oluyor.
Skylech Kilopat Katılım 4 Ekim 2014 Mesajlar 132 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2015 #10 Benimde bek hoşuma gitmedi açıkçası sildim hemen.