dışlanmış Hectopat Katılım 1 Ocak 2018 Mesajlar 77 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2018 #1 Android sistemli telefonumu yüklediğim TWRP recovery ile system ve BOOT klasörünü yedekledim. Sizce DATA klasörünü de yedeklemem gerekli miydi?
Android sistemli telefonumu yüklediğim TWRP recovery ile system ve BOOT klasörünü yedekledim. Sizce DATA klasörünü de yedeklemem gerekli miydi?
Rafi Hızlı Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Ağustos 2016 Mesajlar 1.078 Çözümler 9 3 Kasım 2018 #2 Yerinde olsam komple dosyayı yedeklerim CWM de öyle yapıyordum ben fakat TWRP'de ne olur bilemem.
Samethatipoglu Decapat Katılım 14 Haziran 2018 Mesajlar 42 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Kasım 2018 #3 Data bölümü yedeklenince oyunlar uygulamalar resimler gibi kullanıcı dosyaları da yedekelenir boot bölümünü yedekleyip sistemi yedeklemiş oldun.
Data bölümü yedeklenince oyunlar uygulamalar resimler gibi kullanıcı dosyaları da yedekelenir boot bölümünü yedekleyip sistemi yedeklemiş oldun.
iamoguzhan Hectopat Katılım 30 Temmuz 2015 Mesajlar 101 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Kasım 2018 #4 Geri yüklediğinde verilerin gelmeyecek kısacası.
dışlanmış Hectopat Katılım 1 Ocak 2018 Mesajlar 77 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2018 #5 iamoguzhan dedi: Geri yüklediğinde verilerin gelmeyecek kısacası. Genişletmek için tıkla... Sonradan yüklediğim herşey yani
iamoguzhan dedi: Geri yüklediğinde verilerin gelmeyecek kısacası. Genişletmek için tıkla... Sonradan yüklediğim herşey yani
Wheeler Man Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 21 Aralık 2014 Mesajlar 4.213 Makaleler 3 Çözümler 48 4 Kasım 2018 #6 System sistem uygulamalarının ve dosyalarının tutulduğu kısım, Data ise kullanıcı uygulamalarının ve dosyalarının tutulduğu kısımdır. Yani bu şekilde geri yükleme yaparsan fabrika ayarları ile başlar telefon.
System sistem uygulamalarının ve dosyalarının tutulduğu kısım, Data ise kullanıcı uygulamalarının ve dosyalarının tutulduğu kısımdır. Yani bu şekilde geri yükleme yaparsan fabrika ayarları ile başlar telefon.