Çözüldü Android Spotify'da Sesin Az gelmesi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

176185

Kilopat
Makaleler
4
Son günlerde bu sorun benim moralimi çok bozuyordu, aylık 14 TL gibi bir fiyat verip sesin çok olmaması gerçekten katlanılmaz bir durum hele benim gibi trafiğin ortasında kulaklık ile müzik dinleyenler için...

Velhasılı, sorunun çözümü basit ; Spotify açın "kitaplığın" bölümüne girin sağ üst köşede ayarlar simgesine dokunun,
az aşağıda bir ayar var "Ses düzeyini normalize et" bu ayar açıksa hiç kurcalamadan direkt kapatın, bu ayarı kapatınca altındaki "Ses seviyesi" ayarı geçersiz kılınacak.

Tabi bu sizin müzik zevkinize bağlı, eğer müzikleriniz sesli ise sesi yükselecektir, ama sessiz müziklerde ses kısık olacaktır,
"Ses düzeyini normalize et" ayarı tüm müziklerin sesini belli bir düzeyde tutar, sessiz müziğinizin sesi artacak ama sesli müziğinizin sesi kısılacak, yani hepsinin sesi aynı değerde ses düzeyine sahip olacak.

Ben müziği sesli dinlemeyi seven bir insanım, sırf bu ses düzeyi yüzünden TIDAL'a geçmeyi düşündüm, araştırdım fakat hiç çözümünü bulamadım, belki benim gibi mağdur insanlar vardır diye bir konu açayım dedim ve açtım

Umarım derdinize çare olmuşumdur...
Unutmayın, bu hayatta müzik zevki olmayan bir kişi, karakterini tanımayan bir kişidir, o yüzden duygularınızı dile getirecek müzikler seçin

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok sağ ol kardeşim vallahi kulaklığı aldığımdan beri diyorum bu kulaklığın sesi ne kadar az diye

Bir diğer çözüm ise ekolazyer açıksa kapatmanız arkadaşlar.

Ben müziği sesli dinlemeyi seven bir insanım, sırf bu ses düzeyi yüzünden TIDAL'a geçmeyi düşündüm,

İkinisni de kullanıyorum Tidal da bir farklılık yok. Çünkü ses seviyesini Uygulamalar değil; Kullandığınız cihazın limitleri belirliyor.
Cihazlar da da ses yüksekliği meselesinde EU standartlarına uyum zorunluluğu var.
Ben ayrı bir kulaklık preamfisi almayı düşündüm bunun için sanırım o şekilde çözülebilir.

Çok iyi ses sisteminiz olmadan FLAC ile 320 KBps MP3 farkını anlamanız zor.

Elinize sağlık.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…