Calimero Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 120 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2023 #1 Mobil uygulama projemde Custom input yapıyorum fakat colorprimary bulunamıyor hatası veriyor. Bunu nasıl düzeltebilirim? Bu videodan görüp de yaptım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleyen: Moderatör: 11 Mayıs 2023
Mobil uygulama projemde Custom input yapıyorum fakat colorprimary bulunamıyor hatası veriyor. Bunu nasıl düzeltebilirim? Bu videodan görüp de yaptım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
zenta Hectopat Katılım 15 Mart 2022 Mesajlar 36 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2023 #2 Calimero dedi: Mobil uygulama projemde Custom input yapıyorum fakat colorprimary bulunamıyor hatası veriyor. Bunu nasıl düzeltebilirim? Bu videodan görüp de yaptım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... res/values/colors.xml" dosyasında "colorPrimary" adında bir renk tanımı var mı? Artı 0 Eksi
Calimero dedi: Mobil uygulama projemde Custom input yapıyorum fakat colorprimary bulunamıyor hatası veriyor. Bunu nasıl düzeltebilirim? Bu videodan görüp de yaptım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... res/values/colors.xml" dosyasında "colorPrimary" adında bir renk tanımı var mı?
KS KS Calimero Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 120 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2023 #3 zenta dedi: res/values/colors.xml" dosyasında "colorprimary" adında bir renk tanımı var mı? Genişletmek için tıkla... Yok. Nereden ekleyebilirim? Artı 0 Eksi
zenta dedi: res/values/colors.xml" dosyasında "colorprimary" adında bir renk tanımı var mı? Genişletmek için tıkla... Yok. Nereden ekleyebilirim?