jtcNNN Femtopat Katılım 29 Temmuz 2020 Mesajlar 15 22 Ağustos 2020 #1 Sorun JDK'yı kurdum Android Studio'yu açıyorum. Ekran geliyor ama yuklenmiyor bir türlü açılmıyor. Sistemim 4 GB RAM 2 çekirdekli 3GHz işlemci 1 GB ekran kartı.
Sorun JDK'yı kurdum Android Studio'yu açıyorum. Ekran geliyor ama yuklenmiyor bir türlü açılmıyor. Sistemim 4 GB RAM 2 çekirdekli 3GHz işlemci 1 GB ekran kartı.
Averasia Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Eylül 2018 Mesajlar 1.785 Çözümler 19 Yer BMW Munich, Frankfurter 22 Ağustos 2020 #2 Android Studio üzerinden Android telefon mu açmaya çalışıyorsunuz eğer sorunun bunu açılmaması ise işlemci sanallaştırmayı BIOS'dan açman gerekiyor tabii bunun için işlemcinin sanallaştırma destekliyor olması gerekir.
Android Studio üzerinden Android telefon mu açmaya çalışıyorsunuz eğer sorunun bunu açılmaması ise işlemci sanallaştırmayı BIOS'dan açman gerekiyor tabii bunun için işlemcinin sanallaştırma destekliyor olması gerekir.
Levent Acar Kilopat Katılım 11 Kasım 2016 Mesajlar 83 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Uzmanı 22 Ağustos 2020 #3 Merhaba takılı kaldığı adamın ekran görüntüsü'nü paylaşabilir misin ? Veya biraz daha detay verebilir misin ?
Merhaba takılı kaldığı adamın ekran görüntüsü'nü paylaşabilir misin ? Veya biraz daha detay verebilir misin ?
jtcNNN Femtopat Katılım 29 Temmuz 2020 Mesajlar 15 22 Ağustos 2020 #4 Sorunu çözdüm eski bir versiyonunu indirdim açıldı.
mrht1234 Hectopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 1.397 Çözümler 4 Yer Edirne/Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2021 #5 Merhaba bende de programa tıklıyorum kurulum ekranı gelmiyor.