Android Studio çeviri sonrası derleme hatası

Makaleler
7
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
CPU: AMD Ryzen 5 4650G
GPU: RX Vega 7
RAM: 2x8 Goodram 3600 MHz CL 18
SSD: Kingston A2000 500 GB M.2 NVME
PSU: FSP Hyper K 500w 800+
GitHub üzerinden Source paylaşılmış bir App'i TR diline çevirmek istedim. Aşağıdaki hataları nasıl fixlerim?

1626558433592.png

1626558443887.png

1626558460275.png

"string.xml" dosyasını bir araç yardımıyla mı açıyorsun? Yoksa hazır bir şekilde .xml dosyasını veriyor mu?
Hocam direkt android studio üzerinden türkçe dil dosyası ekledim.

Hocam direkt android studio üzerinden türkçe dil dosyası ekledim.
Sorun olmazsa İngilizce dil dosyasını atabilir misiniz? Bir de ben bakıyım. Dizayn bozukluğu olabilir.
Not: Türkçe desteği varmış eski mi bilmiyorum.

Sorun olmazsa İngilizce dil dosyasını atabilir misiniz? Bir de ben bakıyım. Dizayn bozukluğu olabilir.
Not: Türkçe desteği varmış eski mi bilmiyorum.
En son 1.48 sürümünde yok sanki?

En son 1.48 sürümünde yok sanki?
Şu an bilgisayarımda gerekli programlar olmadığı için bakamadım ayrıca Android kısmına pek aşina değilim fakat Türkçe dil dosyası oluşturmak yerine farklı yöntemler deneyebilirsin. Mesela İngilizce dil dosyası varsa ilk önce onu tavsiye ederim eğer yoksa farklı bir dil dosyasının sadece çevirilerini düzenleyerek derlemeyi dene. Dil dosyasının ismi aynı kalsın denemek için çevirileri değiştir ve derle sonra test et.
Not: Uygulamanın geliştiricisiyle iletişime geç sana çevirmen için gerekli dosyaları sağlayacaktır böylece Türkçe desteğinden herkes faydalanabilir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı