Merhaba ben Android Studio ile çalışıyorum. Bir örnek yapmak istedim ve bu örnek şu şekilde: Girilen iki sayı 0 ile 100 arasında ise sayıları al değilse toast message ile uyar şeklinde. Fakat bir türlü toast message konusunu çözemedim. Toast message Class'dan main activitye bir türlü ulaşmıyor this ve r. Layout da denedim olmadı. Kodda yardım edebilecek biri varsa sevinirim.
Bu kadar basit. Kendisi zaten gerekli package'ı ekler. İlk parametresinin Context olmasına dikkat et.
Layout'luk bir şeyi yok. Sağa sola göndereceğin bir şey de değil. Context için göndermen gerekse bile stringi gönderip o stringin geldiği yeri vb. anlayan fonksiyon yazar gelince koyarsın.
Bu kadar basit. Kendisi zaten gerekli Package'ı ekler. İlk parametresinin context olmasına dikkat et.
Layout'luk bir şeyi yok. Sağa sola göndereceğin bir şey de değil. Context için göndermen gerekse bile stringi gönderip o stringin geldiği yeri vb. anlayan fonksiyon yazar gelince koyarsın.
Bu kadar basit. Kendisi zaten gerekli Package'ı ekler. İlk parametresinin context olmasına dikkat et.