Y Yusuf Arda Sagin Hectopat Katılım 9 Şubat 2021 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2024 #1 Android Studio'da emülatörü çalıştırırken bu hatayı alıyorum ve uygulamam emülatör içinde açılmıyor. Yardımcı olabilecek var mı? Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2024-12-25 015001.png 26,7 KB · Görüntüleme: 34
Android Studio'da emülatörü çalıştırırken bu hatayı alıyorum ve uygulamam emülatör içinde açılmıyor. Yardımcı olabilecek var mı?
A Abdullah_AKD Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ağustos 2020 Mesajlar 2.329 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2025 #2 Selamlar hataların içeriğinide atabilirmisiniz.
A Acapelow Decapat Katılım 12 Ağustos 2023 Mesajlar 126 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2025 #3 Abdullah_AKD dedi: Selamlar hataların içeriğini de atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam merhaba, bir şey soracaktım size. Instagram adresimden bana yazma şansınız var mı? Burada özelden mesaj atılmıyor. Instagram adresim @Acapelow
Abdullah_AKD dedi: Selamlar hataların içeriğini de atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam merhaba, bir şey soracaktım size. Instagram adresimden bana yazma şansınız var mı? Burada özelden mesaj atılmıyor. Instagram adresim @Acapelow