ulassyunus Hectopat Katılım 5 Kasım 2021 Mesajlar 115 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2022 #1 Merhaba iyi günler. Android Studio'da emülator oluştururken böyle bir hata alıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Dosya Ekleri Ekran Görüntüsü (10).png 246,6 KB · Görüntüleme: 247
Merhaba iyi günler. Android Studio'da emülator oluştururken böyle bir hata alıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
A Abdullah_AKD Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ağustos 2020 Mesajlar 2.329 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2022 #2 SDK dosyalarında hata var sanırsam. İnternetinizde bir hata olmadığından emin olup tekrar deneyin. Olmaz ise başka bir yerden SDK yüklemeyi deneyin.
SDK dosyalarında hata var sanırsam. İnternetinizde bir hata olmadığından emin olup tekrar deneyin. Olmaz ise başka bir yerden SDK yüklemeyi deneyin.
ulassyunus Hectopat Katılım 5 Kasım 2021 Mesajlar 115 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2022 #3 Abdullah_AKD dedi: SDK dosyalarında hata var sanırsam. İnternetinizde bir hata olmadığından emin olup tekrar deneyin. Olmaz ise başka bir yerden SDK yüklemeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... SDK indirdim ama önerdiğin varsa link atar mısın?
Abdullah_AKD dedi: SDK dosyalarında hata var sanırsam. İnternetinizde bir hata olmadığından emin olup tekrar deneyin. Olmaz ise başka bir yerden SDK yüklemeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... SDK indirdim ama önerdiğin varsa link atar mısın?
A Abdullah_AKD Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ağustos 2020 Mesajlar 2.329 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2022 #4 ulassyunus dedi: SDK indirdim ama önerdiğin varsa link atar mısın? Genişletmek için tıkla... Buyrun. API 30 veya 31 vardı yanlış değilsem. SDK.rar drive.google.com
ulassyunus dedi: SDK indirdim ama önerdiğin varsa link atar mısın? Genişletmek için tıkla... Buyrun. API 30 veya 31 vardı yanlış değilsem. SDK.rar drive.google.com
ulassyunus Hectopat Katılım 5 Kasım 2021 Mesajlar 115 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2022 #5 Abdullah_AKD dedi: Buyurun. API 30 veya 31 vardı yanlış değilsem. SDK.rar drive.google.com Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim Abdullah_AKD dedi: Buyurun. API 30 veya 31 vardı yanlış değilsem. SDK.rar drive.google.com Genişletmek için tıkla... SDK'yı nasıl kurabilirim anlamadımda.
Abdullah_AKD dedi: Buyurun. API 30 veya 31 vardı yanlış değilsem. SDK.rar drive.google.com Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim Abdullah_AKD dedi: Buyurun. API 30 veya 31 vardı yanlış değilsem. SDK.rar drive.google.com Genişletmek için tıkla... SDK'yı nasıl kurabilirim anlamadımda.