Umut.Allper
Hectopat

How to Add Stacktrace or debug Option when Building Android Studio Project
Bu kaynağa baktım ama yapamadım. Bilgisi olan var mı?

Son düzenleyen: Moderatör: 

Nasıl yapabilirim?Sanırsam Android Build Tools için olan sözleşmeyi onaylamamışsınız. Kullanmak için Android Build Tools için olan sözleşmeyi onaylamalısınız.
SDK Manager kısmından Android Build Tools'u yükleyeceksiniz. Yükleme esnasında sözleşme çıkarsa onaylamanız gerekir.Nasıl yapabilirim?
Onu hallettim şimdi bu hata geldi ve çözemiyorumSDK Manager kısmından Android Build Tools'u yükleyeceksiniz. Yükleme esnasında sözleşme çıkarsa onaylamanız gerekir.
Eğer zaten yüklü gözüküyorsa veya eski sürüm yüklüyse versiyon numarası olmayan, en güncel versiyonu yüklemeyi deneyin. Böylece en güncel yapım araçları yüklenmiş olacak.
Android Studio Java JDK yerine JRE'yi algılamış. Android Studio ayarlarından değiştirmeniz, eğer JDK yüklü değilse Java JDK'yı yüklemelisiniz.Eki Görüntüle 1061190
böyle bir hata veriyor fakat benim kotlin ile alakam yok.
Eki Görüntüle 1061216
Onu hallettim şimdi bu hata geldi ve çözemiyorum
Nasıl yapabilirim biraz daha detaylı bilgi verebilirseniz çok memnun olurum.Android Studio Java JDK yerine JRE'yi algılamış. Android Studio ayarlarından değiştirmeniz, eğer JDK yüklü değilse Java JDK'yı yüklemelisiniz.
Configure (Yapılandırma) kısmından Default Project Structure'u seçip JDK ve birden çok lokasyonu seçebileceğiniz bir pencere açılacak. Buradan JDK'yı ya Android Studio ile gelen ya da harici bir Java yüklemesi ile değiştirebilirsiniz (Örnek=C:\Program Files\Java\jdk1.8.0_291).Nasıl yapabilirim biraz daha detaylı bilgi verebilirseniz çok memnun olurum.
Android studio arayüzü çok karışık. Hangisi bulamadım.Configure (Yapılandırma) kısmından Default Project Structure'u seçip JDK ve birden çok lokasyonu seçebileceğiniz bir pencere açılacak. Buradan JDK'yı ya Android Studio ile gelen ya da harici bir Java yüklemesi ile değiştirebilirsiniz (Örnek=C:\Program Files\Java\jdk1.8.0_291).
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.