Android Studio için Honor Pad V9 vs Honor Pad 9

KanaryaTV

Zeptopat
Daha fazla  
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam ikisi arasında pad9 daha iyi olur tabi ki. Ama bir tık daha bütçeyi çıkabilirseniz xiaomi pad7 de önerebilirim. Daha da fazla arttırmaya gerek yok sanki bütçeyi

HUAWEI MatePad 11.5 S | Ultra İnce ve Hafif Tablet ben bu tabletide düşünüyorum sadece kullancagım Anroid Studio emülatör mantıgında kullanıcam. Bütçeyi attırabilirim ama ipad air 13inç tabletim var yeni aldım bana sadece android lazım ama huawei android başka uygulamadan kullandıgı için android studioda kullanabilirmiyim onu bilmiyorum internettede bulamadım

HUAWEI MatePad 11.5 S | Ultra İnce ve Hafif Tablet ben bu tabletide düşünüyorum sadece kullancagım Anroid Studio emülatör mantıgında kullanıcam. Bütçeyi attırabilirim ama ipad air 13inç tabletim var yeni aldım bana sadece android lazım ama huawei android başka uygulamadan kullandıgı için android studioda kullanabilirmiyim onu bilmiyorum internettede bulamadım
Sıkıntı yaşayabilirsiniz hocam. Bu huawei google mevzusundan dolayı. Bence hiç riske girmeyin

İpad air'da alışınca pro kaleme :D bi el ister

pad 7 pro almanyadan alsak olur mu hem kalem hem klavyeli veriyorlar
O zaman kaleme alışkanlık olur tabi :)
Hocam yurtdışı alımında cihazı türkiye de kullanırken, bu güncellemelerde sıkıntı oluyor mu onu bilmiyorum. Tr den alınan cihaz gibi gelen güncellemeleri alabiliyor muyuz tam bilgim yok

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı