Android Studio için laptop önerisi

Daha fazla  
Bu yıl bilgisayar mühendisliği lisans eğitimine başladım ve bir dizüstü bilgisayara ihtiyacım var, bütçem 7500 TL civarı fakat 8000 TL'ye kadar çıkabilirim. Android Studio kullanmayı düşünüyorum. Aklımda 3 seçenek var fakat henüz karar veremedim.
Oyun oynamıyorum.
1.

2.

3.

Android Studio için ekran kartı ne kadar önemli? Benim fikrim ekran kartı çok önemli değil, çoğu ekran kartı işimi görecektir. Yanılıyor muyum?

Sizce hangisini almalıyım veya siz bunların dışında ne önerirsiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
MX150 ile çok kolay Android Studio kullanabiliyorum. Özel ilgin yoksa Android Studio tek derste kullanılır en fazla. Mobil geliştirme yapacam dersende flutter tavsiye ederim.
Edit: Ultrabook harici düşünürsen eğer link bırakayım.

Öncelikle okulun onerdigi yuksek sistemlere pek aldanmayin bize de Visual Studio için en az 32 GB RAM i9 vb saydiriyorlardi, netten arastirdim deneyelimli kisilere sordum 4 GB RAM'le dahi akici kullananlar oldugunu gordum. 8-12 RAM yeterli olacaktir 16 alarak cok uzun vadeli dusunebilirsiniz, i5 yeterlidir ve olmazsa olmaz SSD'dir. GPU'ya genelde pek gerek kalmiyor.

Peki sence hangini almalıyım thinkpad performans açısından mantıklı geliyor.
Daha önce 14 inç ekran kullandınız mı? Henüz 14 inç test edemedim. Sizce 14 inç ekran yeterli olur mu?

15.6 kullandim Visual Studio'da rahatsizlik vermedi hiç. Bu arada hangi üni de başladın ?

Peki sence hangini almalıyım Thinkpad performans açısından mantıklı geliyor.

Daha önce 14 inç ekran kullandınız mı? Henüz 14 inç test edemedim. Sizce 14 inç ekran yeterli olur mu?

4500U incelemelerini izlemistim ve cok iyi gozukmustu. R7 4700U cok daha basarilidir diye tahmin ediyorum. 3 numaralı bilgisayari tavsiye etmem ama. 3000 serisi başarılı değil o kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…