Calimero Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 120 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2023 #1 Android Studio'nun son sürümünde proje açarken programlama dili seçemiyorum. Java projesi açmam gerek ama hep Kotlin açıyor, nasıl değiştireceğim? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Nisan 2023
Android Studio'nun son sürümünde proje açarken programlama dili seçemiyorum. Java projesi açmam gerek ama hep Kotlin açıyor, nasıl değiştireceğim?
D Daiquiri Hectopat Katılım 8 Haziran 2022 Mesajlar 1.403 Çözümler 12 23 Nisan 2023 #2 Bulabildin mi çözümü?
Calimero Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 120 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2023 #3 Daiquiri dedi: Bulabildin mi çözümü? Genişletmek için tıkla... Evet. Android Studio'nun son sürümünde projeyi açarken "empty views activity" yi seçmen gerekiyor. Neden bilmiyorum ama "empty activity" sadece Kotlin projesi için.
Daiquiri dedi: Bulabildin mi çözümü? Genişletmek için tıkla... Evet. Android Studio'nun son sürümünde projeyi açarken "empty views activity" yi seçmen gerekiyor. Neden bilmiyorum ama "empty activity" sadece Kotlin projesi için.