mcqueennn95 Decapat Katılım 17 Mayıs 2023 Mesajlar 168 Çözümler 1 23 Ekim 2024 #1 Arkadaşlar okulda Android stüdyodan ders işliyoruz. Bugün yeni proje açacaktım fakat sadece Kotlin vardı ve dil seçilemiyordu başka ama ben Java istiyorum ve empty main activityde açıyoruz. Sebep nedir? Son düzenleyen: Moderatör: 23 Ekim 2024
Arkadaşlar okulda Android stüdyodan ders işliyoruz. Bugün yeni proje açacaktım fakat sadece Kotlin vardı ve dil seçilemiyordu başka ama ben Java istiyorum ve empty main activityde açıyoruz. Sebep nedir?
K kaan.w Megapat Katılım 25 Mayıs 2021 Mesajlar 2.422 Çözümler 156 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2024 #2 Empty Activity yerine Empty Views Activity seçmeyi deneyin. Bazı şablonlarda Java desteği olmuyor.
mcqueennn95 Decapat Katılım 17 Mayıs 2023 Mesajlar 168 Çözümler 1 23 Ekim 2024 #3 kaan.w dedi: Empty Activity yerine Empty Views Activity seçmeyi deneyin. Bazı şablonlarda Java desteği olmuyor. Genişletmek için tıkla... Tamam okulda deniycem mcqueennn95 dedi: Tamam okulda deniycem Genişletmek için tıkla... Sorum zaten Empty views activityde oluyor o yüzden mcqueennn95 dedi: Tamam okulda deniycem Sorum zaten Empty views activityde oluyor o yüzden Genişletmek için tıkla... Sorun çözülmüştür. Son düzenleme: 24 Ekim 2024
kaan.w dedi: Empty Activity yerine Empty Views Activity seçmeyi deneyin. Bazı şablonlarda Java desteği olmuyor. Genişletmek için tıkla... Tamam okulda deniycem mcqueennn95 dedi: Tamam okulda deniycem Genişletmek için tıkla... Sorum zaten Empty views activityde oluyor o yüzden mcqueennn95 dedi: Tamam okulda deniycem Sorum zaten Empty views activityde oluyor o yüzden Genişletmek için tıkla... Sorun çözülmüştür.