Android Studio kütüphane nasıl eklenir?

Makaleler
13
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Sistem: Ryzen 7 570x / Asrock B450M Pro4 / HyperX Fury 2x8 3600Mhz Cl16 OC / Deepcool AK400 / EVGA RTX 3070 XC3 Ultra / Lian Li A3
Mobil programlama dersi projem için bir erkolayzer projesi yapmayı düşünüyorum. İçerisinde ekolayzer, basboost, loudness, Surround ve değişik efektlerin olacağı bir proje olacak temelinde.

ChatGPT'den nasıl yapabileceğime dair fikir alayım dedim güzelde sıraladı ancak 3 farklı ses kütüphanesi verdi ben de aralarından tarsosdsp kullanmaya karar verdim ancak bir türlü ekleyemedim.

Bu kütüphaneyi nasıl ekleyebilirim, başarılı bir şekilde eklendiğini nasıl anlayabilir ve içeriğine erişebilirim?

Kasaya kurulumunu yapıyorum laptopta bir şeyler yapayım derken kendimden geçtim resmen.

MacBook'ta

files-project structure-dependencies yolunu takip ediyorum,

açılan pencere all dependencies bölmesinde hem online olarak edinebileceğin kütüpaheneler, hem de + sekmesinim içinde Jar/Aar dependencies seçeneğiyle bilgisayardan kütüpahane ekleyebilirsin.

Windowstada muhtemelem rota aynıdır, project structure yolunu bulursan gerisini halledersin

Peki kütüphanenin başarılı bir şekilde kurulduğunu nasıl anlayabilirim?

Main activity içine gir, yukarıda import yazısının kodları saklanmış vaziyette olur, yazının solundaki oka basarak kodların içinde kütüphaneni görebilirsin, örnek fotograf eklerim sana. Hem bir önceki mesajda bahsettiğim yolu izlersen o pencerede eklediğin kütüphaneyi görebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…