B Black X6 Centipat Katılım 13 Eylül 2023 Mesajlar 365 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2024 #1 Android Studio da Kotlin öğrenmek için bir emulatör oluşturdum fakat emulatorü çalıştırdığım zaman şu hatayı alıyorum.
Android Studio da Kotlin öğrenmek için bir emulatör oluşturdum fakat emulatorü çalıştırdığım zaman şu hatayı alıyorum.
D DevMode Femtopat Katılım 15 Ocak 2024 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2024 #2 Black X6 dedi: Android Studio da Kotlin öğrenmek için bir emulatör oluşturdum fakat emulatorü çalıştırdığım zaman şu hatayı alıyorum. Eki Görüntüle 2113065 Genişletmek için tıkla... Bazen diskinde yeterli alan olamadığından bu hatayı verir.
Black X6 dedi: Android Studio da Kotlin öğrenmek için bir emulatör oluşturdum fakat emulatorü çalıştırdığım zaman şu hatayı alıyorum. Eki Görüntüle 2113065 Genişletmek için tıkla... Bazen diskinde yeterli alan olamadığından bu hatayı verir.
B Black X6 Centipat Katılım 13 Eylül 2023 Mesajlar 365 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2024 #3 DevMode dedi: Bazen diskinde yeterli alan olamadığından bu hatayı verir. Genişletmek için tıkla... evet ondan ötürüymüş
DevMode dedi: Bazen diskinde yeterli alan olamadığından bu hatayı verir. Genişletmek için tıkla... evet ondan ötürüymüş