A A00110001 Centipat Katılım 10 Temmuz 2020 Mesajlar 311 24 Ekim 2020 #1 Merhaba. Android Studio indirdim. Merak ettim. Proje açtım. Sonra uygulamayı silmek istedim. Denetim masası'ndan "program sil" dedim. Geriye kalan dosyalar nerede? Nasıl sileceğim açtığım projeleri ve diğer dosyaları? Son düzenleyen: Moderatör: 24 Ekim 2020
Merhaba. Android Studio indirdim. Merak ettim. Proje açtım. Sonra uygulamayı silmek istedim. Denetim masası'ndan "program sil" dedim. Geriye kalan dosyalar nerede? Nasıl sileceğim açtığım projeleri ve diğer dosyaları?
RoCoKo Hectopat Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 564 Çözümler 19 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Her Türlü İş Yapılır 24 Ekim 2020 #2 Onlar da silerken siliniyor diye biliyorum.
ҜŇǤ_ĐŘΔǤØŇ Centipat Katılım 1 Mayıs 2020 Mesajlar 156 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ekim 2020 #3 C'de bir Android diye arattır. Belkide Google klasör içindedir. RoCoKo dedi: Onlar da silerken siliniyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Bazı dosyalar kalıyor malasef. Çoğu program böyle.
C'de bir Android diye arattır. Belkide Google klasör içindedir. RoCoKo dedi: Onlar da silerken siliniyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Bazı dosyalar kalıyor malasef. Çoğu program böyle.