S Sıdık Centipat Katılım 25 Şubat 2022 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2022 #1 Bu hatayı neden alıyor olabilirim? Ayrıca. Aab veya. APK dosyamı aktarmaya çalıştığımda. Hatası ile karşılaşıyorum. Bunun için ne yapabilirim? Dosya Ekleri bandicam 2022-04-26 16-20-30-047.png 10,3 KB · Görüntüleme: 38
Bu hatayı neden alıyor olabilirim? Ayrıca. Aab veya. APK dosyamı aktarmaya çalıştığımda. Hatası ile karşılaşıyorum. Bunun için ne yapabilirim?
RoCoKo Hectopat Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 564 Çözümler 19 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Her Türlü İş Yapılır 26 Nisan 2022 #2 İlk hatayı Java doğru kurulmadığı için alıyor olabilirsiniz. İkinci hatayı ise projenizin çalışacağı minimum API düzeyini 30 yaparak çözebilirsiniz.
İlk hatayı Java doğru kurulmadığı için alıyor olabilirsiniz. İkinci hatayı ise projenizin çalışacağı minimum API düzeyini 30 yaparak çözebilirsiniz.
S Sıdık Centipat Katılım 25 Şubat 2022 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2022 #3 RoCoKo dedi: İlk hatayı Java doğru kurulmadığı için alıyor olabilirsiniz. İkinci hatayı ise projenizin çalışacağı minimum API düzeyini 30 yaparak çözebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Peki projenin çalışacağı minimum API düzeyini nereden değiştirebilirim?
RoCoKo dedi: İlk hatayı Java doğru kurulmadığı için alıyor olabilirsiniz. İkinci hatayı ise projenizin çalışacağı minimum API düzeyini 30 yaparak çözebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Peki projenin çalışacağı minimum API düzeyini nereden değiştirebilirim?
RoCoKo Hectopat Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 564 Çözümler 19 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Her Türlü İş Yapılır 3 Mayıs 2022 #4 Sıdık dedi: Peki projenin çalışacağı minimum API düzeyini nereden değiştirebilirim? Genişletmek için tıkla... Build.gradle'da minSdk var oradaki değeri değiştirerek.
Sıdık dedi: Peki projenin çalışacağı minimum API düzeyini nereden değiştirebilirim? Genişletmek için tıkla... Build.gradle'da minSdk var oradaki değeri değiştirerek.
S Sıdık Centipat Katılım 25 Şubat 2022 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2022 #5 Anladım teşekkür ederim.