Android Studio sanal telefon açılmıyor

MadenSuyuTR

Hectopat
Yer
Denizli
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
/ Excalibur G770 / 8 GB RAM / 4GB VRAM GTX1650 / 500GB M.2 SDD / İ5-12450H 2.50GHZ / Windows 11 Home /
Merhaba. Android Studio yükledim (2. deneyişim). 1 keresinde Android Studio'da Android emülatörü açmaya çalıştım ancak The emulator process for avd pixel_8a has terminated diyor ve çalışmıyor. Nasıl çözebilirim?

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-04-07 210312.png
    Ekran görüntüsü 2025-04-07 210312.png
    8,6 KB · Görüntüleme: 50
Merhaba. Android Studio yükledim (2. deneyişim). 1 keresinde Android Studio'da Android emülatörü açmaya çalıştım ancak The emulator process for avd pixel_8a has terminated diyor ve çalışmıyor. Nasıl çözebilirim?
Bios üzerinde hyper-v etkin mi? Pek bir şey gelmedi aklıma açıkçası.

BIOS üzerinde Hyper-V etkin mi? Pek bir şey gelmedi aklıma açıkçası.

Hyper-V Windows 11 Home da mevcut değil.

Çok büyük bir ihtimalle sorunu buldum.

Warn - emulator: Pixel 8A - failed to save 'C:\Users\EXCALİBUR\.android\avd\..\avd\Pixel_8a.avd\emulator-user.ini'

Logdaki bu warn kayıt edilememiş ve bu sorunun Excalibur'daki i olabileceğini düşünüyorum. Farklı bir kullanıcı ile tekrar deneyeceğim.

Son düzenleme:
Hyper-V Windows 11 Home da mevcut değil.

Çok büyük bir ihtimalle sorunu buldum.

Warn - emulator: Pixel 8A - failed to save 'C:\Users\EXCALİBUR\.android\avd\..\avd\Pixel_8a.avd\emulator-user.ini'

Logdaki bu warn kayıt edilememiş ve bu sorunun Excalibur'daki i olabileceğini düşünüyorum. Farklı bir kullanıcı ile tekrar deneyeceğim.
Android Studio'yu yönetici olarak başlatmak veya yeni bir makine oluşturmak sorunu çözer gibi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı