dogckr Hectopat Katılım 29 Haziran 2021 Mesajlar 131 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2021 #1 Yardım edin kullanamıyorum yeni yükledim SDK hatası alıyorum. Dosya Ekleri 1.png 149,6 KB · Görüntüleme: 316 Adsız.png 151,2 KB · Görüntüleme: 275 Son düzenleyen: Moderatör: 18 Ekim 2021
Evilmonster Kilopat Katılım 23 Ağustos 2019 Mesajlar 767 Çözümler 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Geliştiricisi 18 Ekim 2021 #2 Kullanıcı adınızın içinde Türkçe karakter geçtiği için sorun çıkartıyor. Direkt C diskine bir klasör açabilir veya diğer disklerden Türkçe karakter içermeyen bir konum seçebilirsiniz.
Kullanıcı adınızın içinde Türkçe karakter geçtiği için sorun çıkartıyor. Direkt C diskine bir klasör açabilir veya diğer disklerden Türkçe karakter içermeyen bir konum seçebilirsiniz.
emirhanaa27 Yoctopat Katılım 27 Haziran 2022 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2022 #3 Sebebi dikkat et dosya konumunda Doğukan yazıyor ama android studio türkçe karakter desteklemez ğ g yaparsan sorun halledilir
Sebebi dikkat et dosya konumunda Doğukan yazıyor ama android studio türkçe karakter desteklemez ğ g yaparsan sorun halledilir
dogckr Hectopat Katılım 29 Haziran 2021 Mesajlar 131 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2022 #4 emirhanaa27 dedi: Sebebi dikkat et dosya konumunda Doğukan yazıyor ama android studio türkçe karakter desteklemez ğ g yaparsan sorun halledilir Genişletmek için tıkla... evet düzeltmiştim teşekkürler.
emirhanaa27 dedi: Sebebi dikkat et dosya konumunda Doğukan yazıyor ama android studio türkçe karakter desteklemez ğ g yaparsan sorun halledilir Genişletmek için tıkla... evet düzeltmiştim teşekkürler.