Y Yiğidowski Hectopat Katılım 19 Mart 2021 Mesajlar 2.277 Çözümler 7 Yer Türkiye Cumhuriyeti 29 Ocak 2023 #1 Merhaba. Okulda bir proje yaptım. USB belleğe atıp evdeki bilgisayarıma atıp çalıştırmayı deneyince bu hatayı alıyorum. Çözümü var mı? Yeni kurdum programı bilgisayarıma.
Merhaba. Okulda bir proje yaptım. USB belleğe atıp evdeki bilgisayarıma atıp çalıştırmayı deneyince bu hatayı alıyorum. Çözümü var mı? Yeni kurdum programı bilgisayarıma.
PatricBateman Decapat Katılım 29 Ocak 2023 Mesajlar 207 29 Ocak 2023 #2 SDK dosyalarınız eksik gibi görünüyor. Uygun SDK Dosyalarını indirmeniz gerekiyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
SDK dosyalarınız eksik gibi görünüyor. Uygun SDK Dosyalarını indirmeniz gerekiyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et