utgdk Hectopat Katılım 7 Aralık 2013 Mesajlar 35 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci, İşkence çekiyor. 18 Aralık 2013 #1 Android studio tasarım sorunu. Arkadaşlar yeni App oluşturuyorum, Main.Xml açıyorum, örnek bir buton atıyorum ve ekran 9 parça oluyor. Ve butonu 9 bölümden başka yere konumlandıramıyorum. Bu sorunu nasıl çözerim ? - - - Güncellendi - - - Sorun bu arkadaşlar... Son düzenleyen: Moderatör: 18 Aralık 2013
Android studio tasarım sorunu. Arkadaşlar yeni App oluşturuyorum, Main.Xml açıyorum, örnek bir buton atıyorum ve ekran 9 parça oluyor. Ve butonu 9 bölümden başka yere konumlandıramıyorum. Bu sorunu nasıl çözerim ? - - - Güncellendi - - - Sorun bu arkadaşlar...
Burak Alkan Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Haziran 2011 Mesajlar 14.298 Makaleler 3 Çözümler 6 Yer Nebuchadnezzar Daha fazla Meslek Judge Dredd 19 Aralık 2013 #2 Sağda layout:gravity top, left yazmakta. Sanırım oradan istediğiniz yere konulandırabilirsiniz. Mesela sağ alt için bottom right olabilir.
Sağda layout:gravity top, left yazmakta. Sanırım oradan istediğiniz yere konulandırabilirsiniz. Mesela sağ alt için bottom right olabilir.