Android Studio: "This view is not constrained." Hatası

solanteirrita

Hectopat
Merhaba Android Studio'yu ilk kez kullanıyorum, yazılımı yeni öğreniyorum ve yabancı forumlarda oldukça basit bir sorun yazan kişiler, nasıl yapıldığını anlatmışlar. Boş bir yere sağ tıkla, şunu yap gibisinden ama ben sağ tıklayınca onların resimde gösterdiği gibi bir yer açılmıyor. Ayrıyeten default olarak eklenen Textwiev Emülatör'de gözüküyor fakat Android Studio içerisinde gözükmüyor.
1530222192718.png

Hatanın tamamı.
1530222384310.png

Güncel
Güncel
Güncel
Güncel

Son düzenleme:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sorunun cevabı burada var Ayrıca yazılımda yeniysen Android ağır gelebilir biraz C üzerine Java koymanı tavsiye ederim iyi çalışmalar.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sorunun cevabı burada var Ayrıca yazılımda yeniysen Android ağır gelebilir biraz C üzerine Java koymanı tavsiye ederim iyi çalışmalar.

Teşekkür ederim ama yazdığım uygulamayı bitirp 21k kullanıcıya ulaşalı çok oldu :D

Merhabalar,

aynı sorunu ben de alıyorum. çözümü için denileni yapıyorum fakat tüm widgetlar üstüste biniyor. Bunu nasıl çözebilirim?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı