Çözüldü Android Studio "Virtual Devices Loading" ekranında kalıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

450909

Hectopat
Makaleler
2
Merhabalar.
Android Studio'da kodların çalışabilmesi için bir sanal cihaz entegre etmem gerekiyor.
İster Android Studio'nun kendi emulatörü, ister harici emülatör olsun, onları aktif edeceğim tuş (üst pencerelerde) gri bir durumda. Butonda "Loading Devices..." yazıyor ve gitmedi uzun süre.
Yardın edebilirseniz sevinirim. İyi günler.

Çözüm
Ayarlar kısmında pluginlere bakmanızı öneririm. Ben de birden fazla dilde Android Studio kullandım ama bu hataya hiç rastlamadım. Emulatör pluginlerine ve JDK yı kurup kurmadığınıza bakıp internetten bakabilirsiniz.
SDK'lar ve diğer pluginlerin hepsi indirdiğinden emin misin ?

Hangi dil de kod yazmaya düşünüyorsunuz ?

Ayarlar kısmında pluginlere bakmanızı öneririm. Ben de birden fazla dilde Android Studio kullandım ama bu hataya hiç rastlamadım. Emulatör pluginlerine ve JDK yı kurup kurmadığınıza bakıp internetten bakabilirsiniz.

Çözüm
Yardımınız için teşekkürler.
Bahsettiğiniz bölüme bakmamıştım yarın kontrol edeyim. Dediğim gibi başta hiçbir seçim yapmadım direk Android 11 SDK indirdi. Bluestacks emulatör kullanacaktım ama emulatörü açacağım kısım kapalı. Loading Devices... Yazısı var butonda.

Anladım rica ederim yarın bakarsınız internetten bakıp da yapamazsanız bana yazarsınız yardım edebilirim.

Anladım rica ederim yarın bakarsınız internetten bakıp da yapamazsanız bana yazarsınız yardım edebilirim.
Tamamdır teşekkür ederim
İyi akşamlar. Şuan JDK kurulu ama SDK kısmında sadece 1 SDK gözüküyor. Bazı videolarda orada liste var ama bende liste de yok. Bu arada emülatör butonu hala gri.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…