Android Studio'da cihaz çalıştırırken mavi ekran hatası veriyor

Metabil

Hectopat
Merhaba,

Uzun zamandır Android Studio'da herhangi bir cihaz çalıştırırken mavi ekran hatası alıyorum. Nadirende olsa bilgisayarın çok uzun süre açık kaldığı zamanlarda Android Studio çalışıyor yarım saat falan. Ama harici hiç çalışmıyor. Bütün kurulumları doğru yaptığımı düşünüyorum çünkü defalarca denedim. BIOS'ta sanallaştırmamda açık. Bunun artık donanımsal oldugunu düşünmeye başladım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam uygulama her ne kadar düşük bir kullanım gibi görünsede gerçekten zorluyor sadece Kotlin kod yazma yani (.kt) sekmesinden devam etmenizi öneririm uygulamadaki telefonu devre dışı bırakınız yapacağınız işlem nedir Studio'da.

Hocam uygulama her ne kadar düşük bir kullanım gibi görünsede gerçekten zorluyor sadece Kotlin kod yazma yani (.kt) sekmesinden devam etmenizi öneririm uygulamadaki telefonu devre dışı bırakınız yapacağınız işlem nedir Studio'da.
mobil uygulama geliştiriyorum. tüm cihazlarda kontrol etmem gerekiyor. biraz idare ettim ama uygulamanın ileri aşamalarında tüm cihazlarda test etmem gerekiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı