Android Studio'da kırmızı WebView hatası

Mondai

Hectopat
Yer
Earth
Sorun başlıkta olduğu gibi WebView tanımlasam bile kırmızı oluyor yani algılamıyor nasıl düzeltirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
"Anaekran" dosyasının da görüntüsünü atın. Daha net bilgi alırsınız.

Widget olarak WebView ekledim o yüzden yazdım anaekran dosyası yok yani.
Şu videodaki kodları kullandım;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kodunuzda yazım hataları var. Örneğin, "droidx.appcompat.app.AppCompatActivity" yerine "androidx.appcompat.app.AppCompatActivity", "droid.os.Bundle" yerine "android.os.Bundle", ve "ndroid.webkit.WebSettings" ve "ndroid.webkit.WebView" yerine "android.webkit.WebSettings" ve "android.webkit.WebView" olmalıdır.
"MainActivity" sınıfı öncesinde "Mass" anahtar kelimesi yanlış. "public", "abstract", "final" veya "strictfp" olmalıdır.
"Cected" metod adı yanlış. Küçük harfle "onCreate" olmalıdır.
"anaekran" layout dosyası tanımlanmamış. Res/layout klasöründe tanımladığınızdan emin olun ve doğru yazımını kullandığınızdan emin olun.

"setContentView" çağrısında tanımlanmayan bir layout dosyası kullanılıyor. Res/layout klasöründe tanımladığınızdan emin olun ve doğru yazımını kullandığınızdan emin olun.

"onCreate" metodunun kapanış köşesi yok.
(Resmi yazıya çevirmek için uygulama kullandım. Yanlış okumuş olabilir.)

Son düzenleme:
Ana ekran Widget'ı mı yapacaksınız? Yani ana ekranda web sayfası görüntülemeye mi çalışıyorsunuz?

Evet.

Layout içine nasıl kod atacağımı bilmiyorum ilk defa böyle bir uygulama kullanıyorum.

Ekran fotoğrafı çekmeyin. Hata mesajını paylaşın.

Şu anda atamıyorum maalesef derste olduğum için.

Evet.

Layout içine nasıl kod atacağımı bilmiyorum ilk defa böyle bir uygulama kullanıyorum.

Şu anda atamıyorum maalesef derste olduğum için.
HTML kodunu layout dosyasına ekleyebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…