Android Studio'da kırmızı WebView hatası

Direkt APK olarak yapsak yani uygulama olacak ama sadece benim dediğim siteye girecek açıldığında mesela Technopat. APK dosyası yaptık kurduk sadece Technopat sitesine girecek amacım bu.

Direkt APK olarak yapsak yani uygulama olacak ama sadece benim dediğim siteye girecek açıldığında mesela Technopat. APK dosyası yaptık kurduk sadece Technopat sitesine girecek amacım bu.
Attığınız videoda zaten istediğinizi yapıyor. Sadece koddaki;
webView.loadUrl("www.google.com")
Google yerine istediğiniz web sayfasını yazın. Uygulamayı açtığınızda o siteye girecektir.

Intent intent = new Intent(Intent.ACTION_VIEW, Uri.parse("http://greenvilledenselamlar"));
startActivity(intent);
Açıklamasını ister misiniz?

Belirli komutları kullanarak, siteye erişim sağlıyor. Bunu İnternet tarayıcısı üzerinden yapıyor. Tek tek kodları açıklamak isterdim fakat aralar çok olmuyor malum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…