Android Stuido Emulator açarken hata veriyor

JuneJuly

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar, düne kadar Android Studio'da projeyi çalıştırınca emulatorum sorunsuz bir şekilde normal bir hızda açılıyordu. Ancak dün emulatorde Google'a girip bir şey aratmak istedim ve bunu yapınca bilgisayarım kendini yeniden başlattı. Bunu ne zaman denesem Emulatorden Google'a girip bir şey aratsam ya bilgisayarım kendi kendine yeniden başlatılıyor ya da ekran donuyor. Hatta mavi ekran bile aldım. Google'a girmeyi denemeden önce projeyi çalıştırınca emulator normal bir şekilde açılırdı ama artık projeyi çalıştırdığımda emulator ya çok çok yavaş açılıyor ya açılmayıp hata veriyor "Error running 'app' Pixel 8 API 34 is already running. If that is not the case, delete C:\Users\ahss\.android\avd\Pixel_8_API_34.avd\*.lock and try again." Ekran kartı sürümünü güncelledim, emulatoru silip tekrar yükledim ancak hala aynı. Bilgisayar özelliklerim de aslında iyi. Ne yapmam gerekiyor tavsiyesi olan var mıdır?

Android Studio kadar kötü bir emülatör uygulaması yok PC'nin içinden geçip durmadan hata vermek için yapılmış bir program kısaca kullandığınız emulatör PC'yi zorluyor olabilir

Android Studio kadar kötü bir emülatör uygulaması yok PC'nin içinden geçip durmadan hata vermek için yapılmış bir program kısaca kullandığınız emulatör PC'yi zorluyor olabili
BlueStacks'i biliyor musun? Onu indirdim orada rahat çalışıyor. Android Studio cidden neden bu kadar kasıntı ya? İnsanı bazen sinir ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…