Android süreli Wi-Fi kapatma nasıl yapılır?

Berkay_00

Hectopat
Telefonumda Play Store güncellemeleri, yedeklemeler yaptıktan sonra Wi-Fi'nin kendi kapanmasını istiyorum. Süresini kendimiz belirleyerek (30 dk sonra kapansın) nasıl kapabilirim?

Telefonumda Play Store güncellemeleri, yedeklemeler yaptıktan sonra Wi-Fi'nin kendi kapanmasını istiyorum. Süresini kendimiz belirleyerek (30 dk sonra kapansın) nasıl kapabilirim?

Bu şekilde bir özellik görmedim. Ancak ekran ayarı yapılıp telefon uykuya geçince kapatma ayarını aktif ederek bu konuya yardımcı olacak bir çözüm olabilir. Ancak örnek 10 dakikalık bir süre internet hızına ve yapılacak işlemlere yetmeyebilir.

wifi timer gibi bir uygulama deneyebilirsin.

Eğer OneUI 5 kullanan bir Samsung telefonunun varsa Modlar ve Rutinler ile yapabilirsin. Eğer yoksa da ekranın açık kalma süresini Wİ-Fİ'ın kapanmasını istediğin süreye ayarlayıp ekran kapanınca Wİ-Fİ'yi kapat ayarını açabilirsiniz(sadece belirli modellerde mevcut). Bunların dışında Play Store'da ki uygulamalara bakabilirsiniz.

Bu uygulama üzerinden yapabilirsin.

Son düzenleme:
Wi-Fi timer gibi bir uygulama deneyebilirsin.

Bakacağım teşekkürler.

*Açtığım zaman bu uygulama daha eski sürümler için üretilmiştir diye hata veriyor. Yükleyemedim. Çözüm bulursam yeniden yazacağım*edit

Eğer One UI 5 kullanan bir Samsung telefonunun varsa modlar ve rutinler ile yapabilirsin. Eğer yoksa da ekranın açık kalma süresini Wi-Fi'ın kapanmasını istediğin süreye ayarlayıp ekran kapanınca Wi-Fi'yi kapat ayarını açabilirsiniz(sadece belirli modellerde mevcut). Bunların dışında Play Store'daki uygulamalara bakabilirsiniz.

Telefonum Omix X500. ama yine de bakacağım teşekkürler.

Eğer One UI 5 kullanan bir Samsung telefonunun varsa modlar ve rutinler ile yapabilirsin. Eğer yoksa da ekranın açık kalma süresini Wi-Fi'ın kapanmasını istediğin süreye ayarlayıp ekran kapanınca Wi-Fi'yi kapat ayarını açabilirsiniz(sadece belirli modellerde mevcut). Bunların dışında Play Store'daki uygulamalara bakabilirsiniz.

Baktım uygulamaya. Wi-Fi'yi açıp kapatamıyor. Uçak modu ile denedim tam olmadı. Çok fazla izin istediği için rahatsız olup tüm izinleri kaldırıp uygulamayı da sildim.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı