Play Store verilerini temizle ve kaldırıp eski sürümün kurulmasını bekle. Ardından play stora gir ve ayarlardan sürüm numarasına tıklayıp güncellemesini bekle. Bundan sonra düzelmiş olması lazım, düzelmez ise uygulama ile ilgilidir.
Play Store verilerini temizle ve kaldırıp eski sürümün kurulmasını bekle. Ardından play stora gir ve ayarlardan sürüm numarasına tıklayıp güncellemesini bekle. Bundan sonra düzelmiş olması lazım, düzelmez ise uygulama ile ilgilidir.
Sürüm güncellemesi yerine Google hizmetleri çerçevesi kısmının depolamasını temizlemesi yeterlidir, sistem uygulamaları kısmında bulunur ve gömülü IP ban gibi sorunları çözmeye de yardımcı olur.
Sürüm güncellemesi yerine Google hizmetleri çerçevesi kısmının depolamasını temizlemesi yeterlidir, sistem uygulamaları kısmında bulunur ve gömülü IP ban gibi sorunları çözmeye de yardımcı olur.
Google ile bağlantılı tüm ayarların sıfırlanması hesap açıldıktan sonra belirli hatalar doğurabilir, bende server bağlantısı olmuyordu garip bir hataydı çok çok zor çözmüştüm.
Google ile bağlantılı tüm ayarların sıfırlanması hesap açıldıktan sonra belirli hatalar doğurabilir, bende server bağlantısı olmuyordu garip bir hataydı çok çok zor çözmüştüm.
Tüm Google parçacıklarının depolaması temizlenmesi gerekiyor hocam hesap da bu işlem sırasında gider zaten gitmezse sorun vardır. Diğer cihazımda sürekli Android sürüm yükseltip düşürüyorum sıkıntısız çalışıyor, onda 1 defaya mahsuz bahsettiğiniz gibi hesap gitmeyecek şekilde yapmak istedim ancak sorun çözülmedi. Orijinal oyunu APK olarak yedekleyip iade etme olayınca hesaplar büyük rol oynuyor. Özellikle iOS ve Android de belirli cihazlar için sürülen carx street başka cihazlarda açılınca yükleme duruyor, script olarak atınca yükleme yapmasına gerek kalmadan oynanabiliyor. Bu sorunu çözmek için ilk önce yedekleme yapmam gerekti o sırada yaşadım.
Ne anlatıyorsun pek anlamadım. Kesin çözüm olduğunu söylemiyorum zaten. Bazı uygulamalarda bu sorunu yaşayınca anlattığımı yapınca çözülmüştü, yine yapsam yine düzelir.
Arkadaşta düzelmez ise sizin dediğinizi denemekte özgür.