Merhaba benim yedek bir telefonum var. Android 2.3.6 sürümlü. Buna Telegram yüklemeye çalışıyorum fakat yapamadım. Apkeditör ile düzenleyip nasıl yapabilirim, neler değiştirmem gerek? Teşekkürler.
ROM'u biliyorum fakat ben atmadan yapmak istiyorum. İMEİ silinme gibi olaylar oluyormuş. Samsung Galaxy Ace GT5830İ.Apk Editör üzerinden yapmak çok sağlıklı değil. Telefon modeliniz nedir? İnternette telefon modelinize uygun ROM'lar bulabilirsiniz.
ROM'u biliyorum fakat ben atmadan yapmak istiyorum. IMEI silinme gibi olaylar oluyormuş. Samsung Galaxy Ace GT5830İ.
Biliyorum zaten bir ara yapacaktım vazgeçtim. Peki ben SDK'yi kaç yapacağım?IMEI silinmiyor, telefona sıfırdan format atmak gibi bir şey. YouTube' deki videolar da kısa bir araştırma ile bulabilirsiniz.
Zaten APK da da hata verdiği için böyle bir konu açtım.APK indirip denemiştim ama çok az çalışmıştıAPKPure indirin oradan deneyin olmazsa Aptoide vs. olabilir.
Biliyorum zaten bir ara yapacaktım vazgeçtim. Peki ben SDK'yı kaç yapacağım?
Zaten APK da da hata verdiği için böyle bir konu açtım.
Biliyorum zaten bir ara yapacaktım vazgeçtim. Peki ben SDK'yı kaç yapacağım?
Zaten APK da da hata verdiği için böyle bir konu açtım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.