Android sürümü yetmeyen uygulama nasıl çalıştırılır?

407144

Hectopat
Makaleler
3
Merhaba benim yedek bir telefonum var. Android 2.3.6 sürümlü. Buna Telegram yüklemeye çalışıyorum fakat yapamadım. Apkeditör ile düzenleyip nasıl yapabilirim, neler değiştirmem gerek? Teşekkürler.

Merhaba benim yedek bir telefonum var. Android 2.3.6 sürümlü. Buna Telegram yüklemeye çalışıyorum fakat yapamadım. Apkeditör ile düzenleyip nasıl yapabilirim, neler değiştirmem gerek? Teşekkürler.

Modeli ne?

Sürüm atabilirsiniz. Farklı farkı ROM çeşitleri var, telefonun markası nedir?

Apk Editör üzerinden yapmak çok sağlıklı değil. Telefon modeliniz nedir? İnternette telefon modelinize uygun ROM'lar bulabilirsiniz.

Apk Editör üzerinden yapmak çok sağlıklı değil. Telefon modeliniz nedir? İnternette telefon modelinize uygun ROM'lar bulabilirsiniz.
ROM'u biliyorum fakat ben atmadan yapmak istiyorum. İMEİ silinme gibi olaylar oluyormuş. Samsung Galaxy Ace GT5830İ.

ROM'u biliyorum fakat ben atmadan yapmak istiyorum. IMEI silinme gibi olaylar oluyormuş. Samsung Galaxy Ace GT5830İ.

IMEI silinmiyor, telefona sıfırdan format atmak gibi bir şey. YouTube'deki videolar da kısa bir araştırma ile bulabilirsiniz.

APK indirip denemiştim ama çok az çalışmıştı APKPure indirin oradan deneyin olmazsa Aptoide vs. olabilir.

IMEI silinmiyor, telefona sıfırdan format atmak gibi bir şey. YouTube' deki videolar da kısa bir araştırma ile bulabilirsiniz.
Biliyorum zaten bir ara yapacaktım vazgeçtim. Peki ben SDK'yi kaç yapacağım?
APK indirip denemiştim ama çok az çalışmıştı APKPure indirin oradan deneyin olmazsa Aptoide vs. olabilir.
Zaten APK da da hata verdiği için böyle bir konu açtım.

Biliyorum zaten bir ara yapacaktım vazgeçtim. Peki ben SDK'yı kaç yapacağım?

Ben SDK falan bilmiyorum, internette videoları var, izlersen ayrıntılı bir şekilde anlarsın zaten

Biliyorum zaten bir ara yapacaktım vazgeçtim. Peki ben SDK'yı kaç yapacağım?

SDK sürümünü değiştirseniz bu sefer APK kurulmayacaktır. Tek çare ROM atmak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…