okdsgn Decapat Katılım 1 Mart 2023 Mesajlar 261 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Designer (Tasarımcı) 25 Ağustos 2023 #1 Selam. Ben Android sürüm yükseltmek istiyorum. Cihazım Xiaomi 9A ve bazı özelliklere erişmem için sürüm yükseltmem gerekiyor. Bu riskli midir?
Selam. Ben Android sürüm yükseltmek istiyorum. Cihazım Xiaomi 9A ve bazı özelliklere erişmem için sürüm yükseltmem gerekiyor. Bu riskli midir?
4 491824 Hectopat Katılım 25 Eylül 2021 Mesajlar 4.052 Çözümler 27 25 Ağustos 2023 #2 okdsgn dedi: Selam. Ben Android sürüm yükseltmek istiyorum. Cihazım Xiaomi 9A ve bazı özelliklere erişmem için sürüm yükseltmem gerekiyor. Bu riskli midir? Genişletmek için tıkla... Telefona kendi OTA güncelleme bölümünden gelmişse riskli değildir çünkü zaten uzmanlar bunları test ederek cihazınıza gönderiyor.
okdsgn dedi: Selam. Ben Android sürüm yükseltmek istiyorum. Cihazım Xiaomi 9A ve bazı özelliklere erişmem için sürüm yükseltmem gerekiyor. Bu riskli midir? Genişletmek için tıkla... Telefona kendi OTA güncelleme bölümünden gelmişse riskli değildir çünkü zaten uzmanlar bunları test ederek cihazınıza gönderiyor.
Mezza Femtopat Katılım 22 Ağustos 2023 Mesajlar 223 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Ögrenci 25 Ağustos 2023 #3 okdsgn dedi: Selam. Ben Android sürüm yükseltmek istiyorum. Cihazım Xiaomi 9A ve bazı özelliklere erişmem için sürüm yükseltmem gerekiyor. Bu riskli midir? Genişletmek için tıkla... Eğer düzgün yaparsan olmaz. Bu konuda fazla bilgin yoksa mahalle telefoncusuna yaptır.
okdsgn dedi: Selam. Ben Android sürüm yükseltmek istiyorum. Cihazım Xiaomi 9A ve bazı özelliklere erişmem için sürüm yükseltmem gerekiyor. Bu riskli midir? Genişletmek için tıkla... Eğer düzgün yaparsan olmaz. Bu konuda fazla bilgin yoksa mahalle telefoncusuna yaptır.
105993 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Nisan 2016 Mesajlar 6.913 Makaleler 3 Çözümler 43 25 Ağustos 2023 #4 Custom romu mu diyorsun yoksa sistem güncellemesi mıi?
Sxinar Hectopat Katılım 8 Şubat 2023 Mesajlar 2.400 Makaleler 10 Çözümler 26 Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 , 16GB Ram 1TB SSD Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2023 #5 okdsgn dedi: Selam. Ben Android sürüm yükseltmek istiyorum. Cihazım Xiaomi 9A ve bazı özelliklere erişmem için sürüm yükseltmem gerekiyor. Bu riskli midir? Genişletmek için tıkla... Custom ROM kurmaktan bahsediyorsunuz. Basit işlemleri doğru yaparsanız sorun olmaz. Ama en önemli şey doğru ROM seçmek evolation X varsa onu yukleyin.
okdsgn dedi: Selam. Ben Android sürüm yükseltmek istiyorum. Cihazım Xiaomi 9A ve bazı özelliklere erişmem için sürüm yükseltmem gerekiyor. Bu riskli midir? Genişletmek için tıkla... Custom ROM kurmaktan bahsediyorsunuz. Basit işlemleri doğru yaparsanız sorun olmaz. Ama en önemli şey doğru ROM seçmek evolation X varsa onu yukleyin.
X Xll Hectopat Katılım 12 Ocak 2020 Mesajlar 340 Çözümler 3 25 Ağustos 2023 #6 okdsgn dedi: Selam. Ben Android sürüm yükseltmek istiyorum. Cihazım Xiaomi 9A ve bazı özelliklere erişmem için sürüm yükseltmem gerekiyor. Bu riskli midir? Genişletmek için tıkla... Custom Rom’dan söz ediyorsanız eğer verilen yönergelere uyarak sorunsuz bir şekilde kullanabilirsiniz.
okdsgn dedi: Selam. Ben Android sürüm yükseltmek istiyorum. Cihazım Xiaomi 9A ve bazı özelliklere erişmem için sürüm yükseltmem gerekiyor. Bu riskli midir? Genişletmek için tıkla... Custom Rom’dan söz ediyorsanız eğer verilen yönergelere uyarak sorunsuz bir şekilde kullanabilirsiniz.