fouur Megapat Katılım 4 Mayıs 2014 Mesajlar 490 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2020 #1 Merhaba, Samsung T510 Tablet kullanıyorum. Notlar almak, okuduğum makale üzerinde altını çizmek gibi küçük işlemlerde kullanmak üzere sivri uçlu tablet kalemi arıyorum. Kalem için üst bütçem 50₺. Son düzenleyen: Moderatör: 25 Şubat 2020
Merhaba, Samsung T510 Tablet kullanıyorum. Notlar almak, okuduğum makale üzerinde altını çizmek gibi küçük işlemlerde kullanmak üzere sivri uçlu tablet kalemi arıyorum. Kalem için üst bütçem 50₺.
AliSami Decapat Katılım 15 Aralık 2018 Mesajlar 508 Çözümler 2 25 Şubat 2020 #2 Scrikss markasını bir araştırın
2 288326 Hectopat Katılım 21 Kasım 2019 Mesajlar 175 25 Şubat 2020 #3 Scrıkss Smart Pen Tükenmezkalem Mat Gri Scrıkss Smart Pen Tükenmezkalem Mat Gri en cazip fiyat ile D&R'de. Keşfetmek için hemen tıklayınız! www.dr.com.tr Bence bu kaleme bir bakın. Scrikss sanırsam ömür boyu garanti sunuyor, yani bendeki öyle.
Scrıkss Smart Pen Tükenmezkalem Mat Gri Scrıkss Smart Pen Tükenmezkalem Mat Gri en cazip fiyat ile D&R'de. Keşfetmek için hemen tıklayınız! www.dr.com.tr Bence bu kaleme bir bakın. Scrikss sanırsam ömür boyu garanti sunuyor, yani bendeki öyle.
fouur Megapat Katılım 4 Mayıs 2014 Mesajlar 490 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2020 #4 288326 dedi: Scrıkss Smart Pen Tükenmezkalem Mat Gri Scrıkss Smart Pen Tükenmezkalem Mat Gri en cazip fiyat ile D&R'de. Keşfetmek için hemen tıklayınız! www.dr.com.tr Bence bu kaleme bir bakın. Scrikss sanırsam ömür boyu garanti sunuyor, yani bendeki öyle. Genişletmek için tıkla... Bu kalemin arka kısmı ekrankalemi sanırım. Sivri kısmı dolma kalem anladığım kadarıyla.
288326 dedi: Scrıkss Smart Pen Tükenmezkalem Mat Gri Scrıkss Smart Pen Tükenmezkalem Mat Gri en cazip fiyat ile D&R'de. Keşfetmek için hemen tıklayınız! www.dr.com.tr Bence bu kaleme bir bakın. Scrikss sanırsam ömür boyu garanti sunuyor, yani bendeki öyle. Genişletmek için tıkla... Bu kalemin arka kısmı ekrankalemi sanırım. Sivri kısmı dolma kalem anladığım kadarıyla.