yayo7 Hectopat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 264 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2024 #1 Samsung tabletim var. İngilizce kitap okuyarak İngilizcemi geliştirmek istiyorum fakat okurken kelimelerin altını çizip Türkçelerini de yazmak istiyorum. Hem kitabı okuyabileceğim hem de yazı yazmaya izin veren bir uygulama tavsiyesi istiyorum yani. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Aralık 2024
Samsung tabletim var. İngilizce kitap okuyarak İngilizcemi geliştirmek istiyorum fakat okurken kelimelerin altını çizip Türkçelerini de yazmak istiyorum. Hem kitabı okuyabileceğim hem de yazı yazmaya izin veren bir uygulama tavsiyesi istiyorum yani.
Bayram Tempest Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Kıdemli Üye Çözüme Giden Yol Tux Katılım 30 Nisan 2023 Mesajlar 5.887 Makaleler 38 Çözümler 268 Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 R7-7840HS RTX 3050 6 GB VRAM 16 GB DDR5 RAM Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2024 #2 Lithium öneririm PDF okumak ve kitaptaki kısımlardan not tutmak için.
yayo7 Hectopat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 264 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2024 #3 Tablet kalemiyle yazı yazabileceğim bir uygulama önerisi istemiştim fakat üstüne not yazabiliyormuşuz burada hoşuma gitti. Teşekkür ederim.
Tablet kalemiyle yazı yazabileceğim bir uygulama önerisi istemiştim fakat üstüne not yazabiliyormuşuz burada hoşuma gitti. Teşekkür ederim.