Akaan1 Centipat Katılım 24 Ocak 2022 Mesajlar 98 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2022 #1 Merhabalar. Çalıştığm iş yerinde bilgisayarım icin bir 2. monitör kullanmak istiyorum. Ama bilgisayara hiçbir program indirmeden sadece tabletten yapmanın bir yolu var mı?
Merhabalar. Çalıştığm iş yerinde bilgisayarım icin bir 2. monitör kullanmak istiyorum. Ama bilgisayara hiçbir program indirmeden sadece tabletten yapmanın bir yolu var mı?
L llkoiik Hectopat Katılım 30 Eylül 2020 Mesajlar 372 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 11 Mart 2022 #2 Program indirmek zorundasınız diye biliyorum. Programla yapınca da çok verimli olmuyor 15fps.
Akaan1 Centipat Katılım 24 Ocak 2022 Mesajlar 98 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2022 #3 llkoiik dedi: Program indirmek zorundasınız diye biliyorum. Programla yapınca da çok verimli olmuyor 15fps. Genişletmek için tıkla... Sadece tablete indirerek yapmak mümkün mü? akıcılığı onemli değil belge orda duracak saatlerce.
llkoiik dedi: Program indirmek zorundasınız diye biliyorum. Programla yapınca da çok verimli olmuyor 15fps. Genişletmek için tıkla... Sadece tablete indirerek yapmak mümkün mü? akıcılığı onemli değil belge orda duracak saatlerce.
L llkoiik Hectopat Katılım 30 Eylül 2020 Mesajlar 372 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 11 Mart 2022 #4 Akaan1 dedi: Sadece tablete indirerek yapmak mümkün mü? akıcılığı onemli değil belge orda duracak saatlerce. Genişletmek için tıkla... 2 cihazada indirip bağlantı kurmanız gerekiyor. SpaceDesk kullanabilirsiniz. Tablet için uygulama mağazanızdan indirebilirsiniz. Bilgisayar için ise spacedesk | Multi Monitor App | Virtual Display Screen | Software Video Wall buradan indirebilirsiniz.
Akaan1 dedi: Sadece tablete indirerek yapmak mümkün mü? akıcılığı onemli değil belge orda duracak saatlerce. Genişletmek için tıkla... 2 cihazada indirip bağlantı kurmanız gerekiyor. SpaceDesk kullanabilirsiniz. Tablet için uygulama mağazanızdan indirebilirsiniz. Bilgisayar için ise spacedesk | Multi Monitor App | Virtual Display Screen | Software Video Wall buradan indirebilirsiniz.
Akaan1 Centipat Katılım 24 Ocak 2022 Mesajlar 98 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2022 #5 llkoiik dedi: 2 cihazada indirip bağlantı kurmanız gerekiyor. SpaceDesk kullanabilirsiniz. Tablet için uygulama mağazanızdan indirebilirsiniz. Bilgisayar için ise spacedesk | Multi Monitor App | Virtual Display Screen | Software Video Wall buradan indirebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Tamamdır çok teşekkürler.
llkoiik dedi: 2 cihazada indirip bağlantı kurmanız gerekiyor. SpaceDesk kullanabilirsiniz. Tablet için uygulama mağazanızdan indirebilirsiniz. Bilgisayar için ise spacedesk | Multi Monitor App | Virtual Display Screen | Software Video Wall buradan indirebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Tamamdır çok teşekkürler.