Android tablet önerisi

Shidou22

Picopat
Daha fazla  
iPhone 12 kullanıyorum.

Aslında Apple'ın kısıtlamalarından bir tık bıktım, bu yüzden Android bir tablet istiyorum. Okul, dizi, film, not tutmak, her şey için kullanacağım. Eğer Pad 7 alırsam ilerleyen zamanlarda pişman olur muyum?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çizim yapacaksan Pad 7 daha iyi ama öbür bütün işleri ikisi de iyi yapar.Ama bence Pad 7'nin batarya ömrü çok kısa.Bu arada Samsung alacaksanız bence Pad 7'den daha iyi.

Siz olsaniz ne alirdiniz iPad 11.nesil A16, Honor Pad v9, Xiaomi Pad 7 mi?
Pad V9 alirdim muhtemelen hocam. Yani iPad 11 de mantıklı seçenek ancak kalemiydi aksesuariydi biraz tuzlu olur. Ayrica Honor'un paneli cok kaliteli, imax sertifikali. Bu bile tek basina tercih sebebi olabilir.

iPad 11.nesil ve Xiaomi Pad7 arasında kaldım. 15 16 k civari.
Xiaomi'nin tabletlerinin güçlü bir altyapısı var. iPad'de bir süre sonra tablet kullanılamaz hale geliyor.

Xiaomi'nin tabletlerinin güçlü bir altyapısı var. IPad'de bir süre sonra tablet kullanılamaz hale geliyor.

Peki siz Honor Pad V9 mu Xiaomi Pad7 mi alirdiniz Honor'un ekrani gercekten guzel kalem ve kilifla beraber geliyor Xiaomi de islemci performansi daha onde sizin fikriniz nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…