Android tablet ve telefona nasıl Windows indirilir?

Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Arktek Alpha Force, AK-H610M eg Vs, 2xddr4, M.2, 2X HDMI, DP, 12-13.14.nesil, LGA1700 soket, anakart.

Intel Core i3-12100F LGA1700 ışlemci

Game Master 8 GB 3200MHz DDR4 desktop RAM soğutuculu (*2 = 16 GB)

Arktek RX 580 8 GB GDDR5 256bit ekran kartı.

Snowman M800 Air silent CPU

SSD: Hiksemi wave 512 GB M.2 NVMe.
Android tablet, telefona nasıl Windows indirilir?

Yanlış bilgi
Android cihazlara Windows işletim sistemi yüklemek mümkün değildir. Çünkü Android, ARM mimarisi üzerinde çalışırken, Windows x86 veya x64 mimarisi üzerinde çalışır. (Ben soruyu yanlış anlamışım )

Son düzenleme:

Denedim zaten hocam Windows 7 indirdim Windows is loading files ta kaldı.

Android cihazlara Windows işletim sistemi yüklemek mümkün değildir. Çünkü Android, ARM mimarisi üzerinde çalışırken, Windows x86 veya x64 mimarisi üzerinde çalışır.
Hocam limbo x86 çalıştırıyor.

İşlemci gücü yetmeyeceğinden Windows 10/11 ARM açılmayabilir.

Android cihazlara Windows işletim sistemi yüklemek mümkün değildir. Çünkü Android, ARM mimarisi üzerinde çalışırken, Windows X86 veya X64 mimarisi üzerinde çalışır.

Şu an bazı cihazlara kuruluyor, yeni Snapdragon serisi ve Samsung sayesinde Windows ARM sürüm kurulabilir oldu. Bu yüzden sadece sınırlı telefona kuruluyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şu an bazı cihazlara kuruluyor, yeni Snapdragon serisi ve Samsung sayesinde Windows ARM sürüm kurulabilir oldu. Bu yüzden sadece sınırlı telefona kuruluyor.
Hocam bende sonradan fark ettim ama Windows 7 anca yeter, 10/11 ARM'ye işlemci yetmez.

Hocam bende sonradan fark ettim ama Windows 7 anca yeter, 10/11 ARM'ye işlemci yetmez.

Videoyu izlemeni tavsiye ederim, Crysis 3'ü çalıştırıyor adam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…