Zwesta Hectopat Katılım 3 Eylül 2021 Mesajlar 635 Çözümler 5 Yer Manisa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Şubat 2024 #11 F4T1H dedi: Videoyu izlemeni tavsiye ederim, Crysis 3'ü çalıştırıyor adam. Genişletmek için tıkla... Hocam peki bunu yükledik diyelim telefon garantisini geçersiz kılar mı?
F4T1H dedi: Videoyu izlemeni tavsiye ederim, Crysis 3'ü çalıştırıyor adam. Genişletmek için tıkla... Hocam peki bunu yükledik diyelim telefon garantisini geçersiz kılar mı?
F4T1H Kilopat Katılım 20 Mayıs 2022 Mesajlar 5.490 Çözümler 67 Yer Aksaray Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro 5 an515-58 - 12700H RTX3060M 2x16GB RAM Cinsiyet Erkek Meslek elektrik elektronik mühendisi (3. Senem :D) 2 Şubat 2024 #12 Zwesta dedi: Hocam peki bunu yükledik diyelim telefon garantisini geçersiz kılar mı? Genişletmek için tıkla... Evet tabii, OEM kilidini açmak garanti dışı bırakıyor.
Zwesta dedi: Hocam peki bunu yükledik diyelim telefon garantisini geçersiz kılar mı? Genişletmek için tıkla... Evet tabii, OEM kilidini açmak garanti dışı bırakıyor.
Zwesta Hectopat Katılım 3 Eylül 2021 Mesajlar 635 Çözümler 5 Yer Manisa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Şubat 2024 #13 F4T1H dedi: Evet tabii, OEM kilidini açmak garanti dışı bırakıyor. Genişletmek için tıkla... Pekii bir sorum daha olacak bu işletim sistemi ne kadar sistem gereksimi istiyor.
F4T1H dedi: Evet tabii, OEM kilidini açmak garanti dışı bırakıyor. Genişletmek için tıkla... Pekii bir sorum daha olacak bu işletim sistemi ne kadar sistem gereksimi istiyor.
F4T1H Kilopat Katılım 20 Mayıs 2022 Mesajlar 5.490 Çözümler 67 Yer Aksaray Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro 5 an515-58 - 12700H RTX3060M 2x16GB RAM Cinsiyet Erkek Meslek elektrik elektronik mühendisi (3. Senem :D) 2 Şubat 2024 #14 Zwesta dedi: Pekii bir sorum daha olacak bu işletim sistemi ne kadar sistem gereksinimi istiyor. Genişletmek için tıkla... Emin değilim fakat Samsung bir ara Snapdragon 888 işlemcili "Windows" bilgisayar çıkartmıştı. Yanlış bilmiyorsam.
Zwesta dedi: Pekii bir sorum daha olacak bu işletim sistemi ne kadar sistem gereksinimi istiyor. Genişletmek için tıkla... Emin değilim fakat Samsung bir ara Snapdragon 888 işlemcili "Windows" bilgisayar çıkartmıştı. Yanlış bilmiyorsam.