M MehmetYlmaz Hectopat Katılım 6 Aralık 2014 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2014 #1 Arkadaşlar ben axcess kablosuz gamepadimi tabletime bağlıyorum menüde filan gezebiliyorum ama oyunlara girincce sadece hareket edebiliyorum ateş filan edemiyorum. Ben nasıl ayar yapıp oyunun kontrollerini tam yapabilirim.? Edit:Cihaz rootludur
Arkadaşlar ben axcess kablosuz gamepadimi tabletime bağlıyorum menüde filan gezebiliyorum ama oyunlara girincce sadece hareket edebiliyorum ateş filan edemiyorum. Ben nasıl ayar yapıp oyunun kontrollerini tam yapabilirim.? Edit:Cihaz rootludur
N Night Ziyaretçi 6 Aralık 2014 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
M MehmetYlmaz Hectopat Katılım 6 Aralık 2014 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2014 #3 Night kardeş dikkatli okuduysan DS3 den bahsetmiyorum ben. Videodakinide yaptım uygulama kolu görmüyor.
Night kardeş dikkatli okuduysan DS3 den bahsetmiyorum ben. Videodakinide yaptım uygulama kolu görmüyor.