Android tablete masaüstü nasıl gecikmesiz yansıtılır?

Coolpanda

Kilopat
Bilgisayarımın ekranını tabletime yansıtmak istiyorum ne yapabilirim? Ancak oyun oynamak istediğim için gecikme olmamalı yüksek kalitede yansıtmak istiyorum GeForce NOW gibi, ne yapmalıyım? 100Mbps+ internetim var.

Bilgisayar özellikleri:
Windows 10, 12100F, 16 GB RAM, RX 6600.
Tablet özellikleri:
Android 11, QHD 120Hz ekran, Snapdragon 860 işlemci.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarımın ekranını tabletime yansıtmak istiyorum ne yapabilirim? Ancak oyun oynamak istediğim için gecikme olmamalı yüksek kalitede yansıtmak istiyorum GeForce NOW gibi, ne yapmalıyım? 100Mbps+ internetim var.

Bilgisayar özellikleri:
Tablet özellikleri:

Space desk programını kullanabilirsin. Wi-Fi 5 GHz ise gecikmeden görüntü alabilirsin ağ üzerinden.

Bilgisayar özellikleri:
Tablet özellikleri:

Scrcpy ile minimum gecikme ile yansıtabilirsiniz ve bilgisayar klavyesini ve faresiylede kontrol edebilirsiniz.

GitHub'dan scrcpy yi indirip masaüstünüze atın, cihazınızın geliştirici seçenekler kısmında USB hata ayıklamayı açın ve kablo ile bilgisayara bağlayın Android cihazın ekranına gelen uyarıyı onaylayın. Scrcpynin klasörüne girin ve scrcpy.exe yi çalıştırın otomatik olarak ekrana yansıyacaktır.

Eğer USB hata ayıklamayı bağlayamamışsanız scrcpy.exe yi çalıştırınc CMD açılıp kapanır.
Merak etmeyin virüs değildir GitHub'da virüslü bir şey yayınlayacaklarını sanmıyorum oradaki şeyler açık kaynaklı hal böyle olunca da virüsleri tespit etmek kolay olduğu için koymazlar.

Bende kullanıyorum scrcpy i ve gayet memnunum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı